Amy Winehouse wil haar eigen parfum

Creative Commons License photo credit: Viernest

De geur van sigaretten, verschraald bier en zwetende mensen: dat klinkt als een bijpassende geur voor Amy Winehouse.

Toch weerhoudt dat de getroebleerde zangeres er niet van om een eigen geurlijn op de markt te willen brengen.

Helemaal aan het begin van haar carrière gold Winehouse nog als een stijlicoon, met haar smoky eyes, suikerspinkapsel en opvallende kleding.

Naarmate ze haar neus vaker in de poeder hing, nam haar voorbeeldfunctie af. Op het laatst wilde niemand meer op die lallende Britse dame met die prachtige stem lijken.

Na een maandenlang verblijf op St. Lucia ziet de zangeres er nu gezonder en beter uit dan ooit. Ook is ze eindelijk van haar man Blake af en is ze vrijgesproken van het slaan van een danseres.

Tel daarbij op dat Karl Lagerfeld haar zijn muze heeft genoemd en je snapt dat Winehouse weer als rolmodel door het leven kan. Tijd om daar munt uit te slaan moet haar vader Mitch, die ook haar manager is, hebben gedacht.

Het lijkt hem wel wat als zijn dochter een eigen geurlijn krijgt, net als Kylie Minogue, Kate Moss, Victoria Beckham en al die andere vrouwelijke voorbeeldsterren.

Het prijskaartje dat daaraan vasthangt zal zeker een rol spelen bij deze overweging. Naar verluidt krijgt Winehouse 576.000 euro voor deze deal.

Vader Mitch heeft er al met pr-bureaus over gesproken. Ideeën over hoe de geur moet ruiken, zijn er ook al. ‘Ze willen het liefst haar stijl – met een klassieke, smoky 1950′s look en geur – uitstralen’, verklaart een bron in de Daily Star.

Wie weet kun je dus een flesje Amy voor Sinterklaas vragen…

Lees ook:Vader Amy Winehouse gek op haar borsten
Lees ook:Kylie Minogue krijgt eigen musical
Lees ook:Danii Minogue biedt Kate Middleton een trouwjapon aan
Lees ook:Amy Winehouse is biseksueel!
Lees ook:Kylie Minogue bang voor onvruchtbaarheid

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>