George Clooney heeft wéér Malaria

George Clooney heeft malaria. Dat vertelde hij aan CNN-talkshowhost Piers Morgan. Clooney liep de ziekte op tijdens zijn recente bezoek aan Soedan. Daar was hij voor een volksreferendum. De acteur liep de ziekte eerder ook al op. Clooney zei dat het erg was, maar dat hij toen ook op tijd medicaties had gekregen. Nu is de acteur er ook weer op tijd bij, dus het is een kwestie van medicijnen en uitzieken.

Lees ook:‘George Clooney en Madonna hadden een mislukte date’
Lees ook:Gaat George Clooney trouwen?
Lees ook:Channing Tatum viert vakantie met George Clooney
Lees ook:George Clooney openhartig over drugsmisbruik
Lees ook:Ohlalalala, Clooney sekst met Berlusconi…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>