Dé cover en een foto van Tara Reids Playboy-shoot

the pinnacle of hilarityCreative Commons License photo credit: grenade

Ja hoor, daar zijn ze dan!

Er is al veel over geschreven en nu kunnen we dan ook eindelijk de eerste beelden van Tara Reids Playboy-shoot laten zien.

De actrice liet enkele maanden geleden weten voor het mannenblootblad te poseren omdat ze duidelijk wilde maken dat ze zich niet voor haar lichaam schaamde.

Door een mislukte cosmetische operatie was haar buik namelijk lange tijd niet echt om over naar huis te schrijven. Dankzij een aantal nieuwe plastische ingrepen is dat verholpen, aldus Reid.

Wie deze foto’s ziet, kan dat alleen maar beamen. Alleen… Ons was beloofd dat we naaktfoto’s zouden krijgen, als in: bloot. Nu weten we dat de ideeën in het Puriteinse Amerika daar iets anders over zijn dan in ons landje, maar toch…

De foto’s die nu van Tara zijn vrijgekomen passen eerder bij de FHM dan bij de Playboy. Wellicht dat de rest van de serie iets spannender is. We hebben nog even, het gaat immers om het januari/februari-nummer van het magazine….

Klik hier voor de foto’s.

Lees ook:Álle Playboy-foto’s van Tara Reid!
Lees ook:Tara Reid naakt in Playboy
Lees ook:Stephanie Pratt topless voor Maxim Magazine (foto’s en video)
Lees ook:Gooisch meisje Pauline schrikt van Playboy-cover (video)
Lees ook:Tara Reid blaast huwelijk af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>