Yolanthe wil een kind van Wesley

Daisy Print AIOCreative Commons License photo credit: tiffanywashko

Het kan Yolanthe niet snel genoeg gaan.

Terwijl ze pas twee maanden met haar nieuwe liefje Wesley gaat, wil ze nu al graag een kind van hem hebben.

Dat vertelt ze deze week in Story.

Hoewel de roddels al langer gingen, hebben Yolanthe en Wesley officieel pas twee maanden iets. Sindsdien hebben de twee hun liefde voor elkaar regelmatig van de daken geschreeuwd.

Dat ze zeker zijn van hun zaak, blijkt ook uit het feit dat ze samen willen gaan wonen in Milaan, de thuisbasis van Wesley’s nieuwe voetbalclub.

Vindt menigeen dit al al snel; voor de donkere presentatrice mag er wel een tandje bij. Als het aan haar ligt, komt er binnenkort ook nog gezinsuitbreiding.

‘Ik ben 24. Het is niet zo dat ik haast heb, maar als het gebeurt… dan gebeurt het. Ik sluit niets uit’, verklaart ze in Story.

Uit eerder interviews weten we echter dat Yolanthe tot voor kort helemaal niet zo zeker was van haar zaak. Tijdens haar relatie met Jan kwam de kinderwens namelijk regelmatig ter sprake, zo heeft ze wel eens verteld. De Volendamse zanger heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij een groot gezin wil.

Het was zijn vriendin die hem destijds tegenhield. Yolanthe wilde zich helemaal op haar carrière storten en was nog niet toe aan het stichten van een gezin.

Blijkbaar ligt de situatie anders nu ze met Wesley gaat. Wat de reden daarvan is, daar kunnen we slechts naar gissen. Uit de manier waarop ze met het 3-jarige zoontje van haar nieuwe vriend omgaat, kunnen we wel opmaken dat ze een goede moeder zal zijn…

Lees ook:Wesley en Yolanthe zijn officieel een stel!
Lees ook:Yolanthe krijgt auto van Wesley
Lees ook:Yolanthe: ‘Ik wil kinderen van Wesley’
Lees ook:‘Yolanthe en Wesley gaan samenwonen’
Lees ook:‘Wesley heeft Yolanthe onder de duim’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>