Jessica Simpson zoekt naar schoonheid

Jessica SimpsonCreative Commons License photo credit: jvh33

Van je eigen zwakte je Unique Selling Point maken: Jessica Simpson durft het aan.

In een nieuw programma zal de Amerikaanse zangeres op zoek gaan naar de wereldwijde ideeën over schoonheid en het ideale figuur.

Met de show keert Simpson terug naar het genre van reality-tv. In ons land kreeg ze bekendheid met Newlyweds, over haar getrouwde leven met (nu ex-man) Nick Lachey.

Ideaalbeeld
In The Price Of Beauty zal de 28-jarige popster de hele wereld over reizen om de verschillende ideeën over schoonheid te achterhalen. Daarnaast zal ze de rituelen die mensen hiervoor ondergaan onderzoeken, en in sommige gevallen ook zelf ondergaan.

In een interview met People zegt Simpson: ‘Ik heb altijd geloofd dat schoonheid van binnen komt en dat zelfvertrouwen een vrouw altijd mooier maakt, maar ik weet hoeveel druk sommige vrouwen zichzelf opleggen om aan het ideaalbeeld te voldoen.’

Ideale figuur
Over haar nieuwe uitdaging is ze erg enthousiast: ‘Ik zie er echt naar uit om te zien hoe er in andere culturen over schoonheid wordt gedacht. Om mee te mogen doen aan de soms bizarre dingen die mensen doen om zich mooi te voelen lijkt me waanzinnig.’

Simpson is zelf het levende voorbeeld van een jojo-er. Voor haar rol van Daisy in The Dukes of Hazzard (2005) wist ze dankzij een streng dieet en een streng sportregime het ideale figuur te verkrijgen.

Jessica Simpson als de sexy Daisy Duke:

Direct na afloop van de opnames liet ze alle teugels echter weer vieren. Hierdoor kwam ze al snel weer op haar oude (normale) gewicht terug.

Hansworstjesfiguur
Begin dit jaar baarde ze veel opzien door in een strakke broek met een extreem hoge taille op het podium te verschijnen. Hierin was duidelijk te zien dat de zangeres zich het eten tegenwoordig weer goed laat smaken. De pers raakt hierna niet uitgepraat over haar ‘hansworstjesfiguur’.

Voor VH1 was dit één van de belangrijkste redenen om Simpson voor de nieuwe serie te vragen. Ook Simpson zelf ziet dit in. Gevraagd naar het nut van The Price Of Beauty antwoordt ze dan ook: ‘Ik weet zeker dat we allemaal veel van deze reis zullen leren.’

De opnames voor The Price Of Beauty beginnen half juli.

Lees ook:Katie Price mag niet in Sex and the City
Lees ook:Jessica Simpson schept op over haar lingerie
Lees ook:‘Tiger Woods had een relatie met Jessica Simpson’
Lees ook:Jessica Simpson is verliefd
Lees ook:Katie Price wil dat Julia Roberts haar leven vertolkt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>