Jan en Yolanthe uit elkaar

SmitCreative Commons License photo credit: thms.nl

Soms kan nieuws zo snel gaan. Het ene moment schrijf je nog dat Jan en Yolanthe zware tijden doormaken, het volgende moment zijn ze uit elkaar.

Gans het land zag de twee al kinderen krijgen samen, maar het heeft niet zo mogen wezen.

Update: Wesley en Yolanthe zijn volgens RTL Boulevard zoenend op beeld vastgelegd!

Het showbizzkoppel vormde tweeënhalf jaar lang hét droompaar van Nederland. Nu is het sprookje dan voorbij. Dat heeft het management van de duo dinsdag bekendgemaakt.

Jan en Yolanthe hebben er al een poosje geleden een punt achtergezet, verklaart Jaap Buijs, manager van Jan. ‘Maar ze hebben ervoor gekozen het nog even stil te houden totdat zij alles op een rijtje hadden.’

De twee wonen samen in een speciaal voor hen verbouwd huis in Volendam. Na een maandenlange verbouwing trokken de (nu ex-)geliefden er vorig jaar oktober in.  Ook de moeder van Yolanthe is naar het dorp verhuisd.

Volgens de buren was er de laatste maanden al geen sprake meer van gezellig huisje-boompje-beestje. Yolanthes wilde nachten met Wesley Sneijder leken die geruchten te bevestigen. De speler van Real Madrid ligt in scheiding.

De reden van de breuk is overigens (nog) niet bekend. Volgens RTL Boulevard vindt er vanmiddag een gesprek plaats tussen de twee exen en hun managers om te overleggen wat ze wel en niet naar buiten brengen.

Wat denk jij dat Jan met zijn tattoo zal doen? Laat je reactie hieronder achter!

Lees ook:Gaat Yolanthe vreemd?
Lees ook:Wesley mist Yolanthe (en denkt na over relatie)
Lees ook:Wesley en Yolanthe vinden liefdesnestje in Milaan
Lees ook:Yolanthe en Wesley overduidelijk stapelgek op elkaar (foto’s)
Lees ook:‘Wesley en Yolanthe samen op reis’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>