Lily Allen voor Elle Magazine (video)

Lily AllenCreative Commons License photo credit: jvh33

Een jaar geleden zou niemand gedacht hebben dat dit iets te dikke Britse opdondertje ooit op de omslag van een modetijdschrift zou staan.

Tijden veranderen, gelukkig.

Lily Allen siert het septembernummer van de Elle. Met dank aan een streng dieet, een paar top tien-hits en stijladvies van Kate Moss.

De Fuck you-zangeres doet in het begeleidende interview van het Britse magazine een boekje op over haar beroemdheid.

Naar eigen zeggen is ze nog steeds een heel verlegen meisje. Ze vindt het vreemd als mensen naar haar toe komen voor een handtekening. Want waarom zouden ze die van haar willen en niet van de buurman?

Dat ze ondertussen zo beroemd is dat ze recentelijk in een nachtclub in Los Angeles direct naar de vip-tafel werd gebracht, kan ze dan ook moeilijk bevatten. ‘Ik voelde me net Lindsay Lohan’, aldus de zangeres.

Bekijk hier de Making of-video van de shoot:

Toch zal ze moeten toegeven dat niet iedereen zijn vakantie op een jacht met Kate Moss viert, of dit topmodel en passant om wat stijltips kan vragen. Lily wel, en dat heeft haar erg geholpen, bekent ze in de Elle.

Evenals het strenge dieet dat ze vlak voor het uitkomen van haar tweede album in februari volgde. Het transformeerde haar van een iets te dik meisje in een slanke den. Toch blijft haar gewicht een probleem: ‘Ik blijf jojoën’.

De fotoshoot voor Elle is niettemin prachtig geworden. Lily Allen poseert in strakke kleding, in kant en met een blonde pruik als een echt fotomodel voor de camera. You go girl!

Klik hier voor de foto’s.

Lees ook:Wij willen het figuur van Kate Winslet!
Lees ook:Lily Allen stort in op het podium
Lees ook:Lily Allen is dolblij met zwangerschap
Lees ook:Lily Allen topless in i-D Magazine
Lees ook:Lily Allen met diarree op podium

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>