Alice in Wonderland toch in twaalf Pathé-bioscopen!

Pathé heeft besloten de film Alice in Wonderland, de fantasierijke film van Tim Burton met Mia Wasikowska en Johnny Depp, toch in Nederland te vertonen. De afgelopen weken is er uitgebreid overlegd met distributeur Disney en is tot een voor beide partijen aanvaardbare oplossing gekomen. Hierdoor wordt het mogelijk de film alsnog te vertonen.

Vanaf vrijdag 5 maart draait Alice in Wonderland in alle twaalf Pathé-bioscopen, inclusief de drie IMAX-zalen in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven. Youry Bredewold, hoofd Marketing van Pathé: “We zijn verheugd dat we tot deze overeenkomst zijn gekomen met onze partner Disney. Vooral voor alle filmliefhebbers in Nederland. Alice in Wonderland is bij uitstek een film om in de bioscoop te zien. De 3D-effecten zijn fenomenaal. Ze zullen het publiek definitief overtuigen films in 3D te gaan zien.”

En uiteraard zijn wij ook heel erg blij met dit nieuws! Zie de beelden van de spetterende premiere in London hier (video) en hier (foto’s).

Lees ook:Avril Lavigne zingt Soundtrack ‘Alice in Wonderland’
Lees ook:Alice in Wonderland niet in de Nederlandse bioscopen!
Lees ook:Win een Alice in Wonderland pakket!
Lees ook:Nieuwe superfilm van Disney: The Sorcerer’s Apprentice
Lees ook:This is it-kaarten zaterdagnacht te koop!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>