Amanda Bynes terug in de schoolbanken


photo credit: zennie62

Het gaat stukken beter met de 27 jarige Amanda Bynes, ze is zelfs weer terug gegaan naar school. Amanda Bynes werd vorig jaar opgenomen in een gesloten inrichting. De actrice leed aan schizofrenie en had een bipolaire stoornis. Ze stak haar eigen huis bijna in brand en maakte zichzelf compleet belachelijk op social media.

Amanda volgt een opleiding op het Fashion Institute of Design and Merchandising (FIDM) en vermaakt zich prima met haar klasgenoten. Ze hoopt uiteindelijk door haar opleiding modeontwerpster te worden.

Lees ook:Amanda Bynes weg uit rehab
Lees ook:Katy Perry haalt Justin Bieber in op Twitter
Lees ook:Charlie Sheen verslaat de i Pad
Lees ook:Kim Kardashian met de billen bloot
Lees ook:Word jij de nieuwe blogger van Celeb.blog.nl?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>