Robert Pattinson: Ik wilde Kristen Stewart ten huwelijk vragen

Volgens de UK Mirror was Robert Pattinson nog deze zomer van plan om Kristen Stewart ten huwelijk te vragen. Hij had zelfs al de woning gekocht in Los Angeles, waar hij hoopte samen met haar oud te worden. Gisteren stond echter een verhuiswagen voor het huis van het stel in Los Angeles. Het kon wel eens het einde betekenen van de relatie tussen het Twilight koppel.

Robert Pattinson is gebroken  door de ontrouw van Kristen Stewart met Rupert Sanders en verliet eerder deze week de gezamenlijke woning. Kristen ontvluchtte de woning niet lang daarna. Tot nog toe heeft hij geen contact met Kristen gehad, behalve furieuze sms-jes.

Een bron vertelt aan de Mirror: “Robert wilde met Kristen trouwen. Hij was al druk bezig met de voorbereidingen van een aanzoek toen de foto’s van Kristen’s ontrouw gepubliceerd werden. Hij had zelfs de woning in LA gekocht en hij droomde ervan om daar samen oud te worden. Op dit moment is Rob vooral héél boos en behalve wat verhitte sms-jes hebben ze nog niet gesproken. ”

Robert over ontrouw
In april liet de Twilight acteur nog weten in de Italiaanse Vanity Fair hoe hij staat tegenover ontrouw: “Er is een ding dat ik nooit zal begrijpen: Waarom plegen mensen ontrouw? Ik begrijp de impuls, absoluut, maar hoe kun je twee relaties tegelijkertijd onderhouden? Ik ben nogal ouderwets in dat opzicht. Als ik kies om bij iemand te zijn, doe ik dat omdat ik dat echt wil. Als ik een relatie heb, heb ik die voor de volle 100%.”

Hoe dat moet als ze beiden gepland staan voor de presentatie van de VMA awards op 6 september is nog de grote vraag.

Charlize Theron is furieus
De publicatie door US Weekly van foto’s waarop Kristen Stewart en Rupert Sanders kussend te zien zijn, veroorzaakte een storm van verontwaardiging onder Twilight fans over de hele wereld, maar ook bij collega’s. Charlize Theron liet weten furieus te zijn over Kristen’s gedrag: “Kristen was als een jonger zusje voor haar en ze deelden constant adviezen met elkaar. Maar Charlize heeft geen moment het gevoel gehad dat er iets speelde tussen haar mede speelster en de regisseur. Ze voelt zich verraden.”

Liberty Ross over haar huwelijk
Bronnen dicht bij Liberty Ross en de regisseur van Snow White and the Huntsman lieten weten dat het huwelijk de ontrouw waarschijnlijk wel overleeft: “Natuurlijk is Liberty heel verdrietig. En ze vindt het vernederend dat alles in de media uitgemeten wordt. Maar ze is ook realistisch. Dit soort dingen gebeuren en getrouwd zijn vraagt veel werk. Ze vindt het alleen vreselijk dat haar naam meegesleurd wordt in de hele zaak.  Ze hoopt dat ze dit snel achter zich kunnen laten. Ze hebben drie kinderen samen!”  Nog geen twee weken voor de publicatie van de gewraakte foto’s, vertelde Ross aan YOU Magazine dat haar huwelijk een zware tijd achter de rug heeft en dat ze hoopte dat er nu betere tijden aanbraken.

 

Lees ook:Charlize Theron furieus over Kristen Stewart’s affaire met Rupert Sanders
Lees ook:Liberty Ross en Rupert Sanders: scheiding na affaire met Kristen Stewart
Lees ook:Kristen Stewart: Sorry voor de pijn die ik veroorzaak, Robert!
Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson wonen weer samen
Lees ook:Gebroken Robert Pattinson pakt zijn koffers

1 Reacties // Reageer

One thought on “Robert Pattinson: Ik wilde Kristen Stewart ten huwelijk vragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>