Ontmoeting Christina en Micky ‘goed verlopen’

photo credit: Pink Sherbet Photography

De wereld kan opgelucht ademhalen: Christina Curry en Micky Hoogendijk kunnen door één deur.

En terwijl zij het saampjes leuk hebben in Amerika, maakt mama Paay het zichzelf aangenaam met toyboy Remco.

‘Christina is naar Amerika gegaan omdat ze een beetje met zichzelf in de knoop zat. De scheiding is toch een klap voor haar geweest’, verklaart Patricia Paay deze week in Story.

‘Ze is gek op haar vader en daarom zit ze nu in Amerika. Ze heeft zijn liefde nodig en ik weet dat Adam die haar geeft.’

Aangezien Adam Curry in San Francisco met zijn nieuwe liefde Micky samenwoont, zat een ontmoeting met haar er voor Christina wel in. La Paay heeft meerdere keren in de media laten weten hier niet achter te staan. Na de positieve reactie van haar dochter is ze nu iets bijgedraaid.

‘Christina voelde zich (…) waarschijnlijk sterk genoeg om Micky te ontmoeten. Dat dit goed is verlopen, zal Adam zeker gelukkig maken. Ik hou genoeg van hem om hem gelukkig te willen zien. Wél blijf ik erbij dat de ontmoeting in mijn beleving te vroeg is gekomen.’

Dat haar dochter nog enkele weken aan de andere kant van de oceaan blijft, komt het Popstars-jurylid overigens niet verkeerd uit. Kort geleden sloeg ze de 31-jarige Remco Bastiaansen aan de haak. Met hem maakt ze nu romantische tijden door.

‘Nu Adam en ik uit elkaar zijn beleven Remco en ik leuke momenten’, aldus de 60-jarige Paay. ‘We zijn al een paar keer gezellig uit eten geweest. Hij is een heel mooie jongen en we hebben veel plezier. De laatste tijd is er iets meer tussen ons, maar voor de echte liefde ben ik nog niet klaar.’

Lees ook:Christina Curry wil Micky Hoogendijk zien
Lees ook:Patricia verbijsterd: Adam immigreert met Micky
Lees ook:Micky Hoogendijk gek op Christina Curry!
Lees ook:Christina Curry spreekt over relatie Adam
Lees ook:Patricia Paay: ‘Micky moet uit de buurt blijven!’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>