Alec Baldwin viert vrijgezellenfeest met dochter

Afgelopen week berichtten we al over de capriolen van Alec Baldwin om zijn huwelijksplannen geheim te houden. En hoewel hij nog niks heeft vrijgegeven over het huwelijk zelf, heeft de 30 Rock ster er blijkbaar geen enkele moeite mee om avondjes uit met zijn dochter samen te vatten op Twitter.

Op de vooravond van zijn huwelijk met Hilaria Thomas heeft Alec Baldwin nog snel wat quality time doorgebracht met Ireland, zijn 16-jarige dochter. In SoHo wel te verstaan. Baldwin plaatste een foto op Twitter, waarop hij samen met Ireland en zijn broer, Billy Baldwin gekke bekken aan het trekken is.

De verhouding met zijn dochter was niet altijd even goed. In 2002 scheidde de acteur van Ireland’s moeder, actrice Kim Basinger, na een 9 jarig huwelijk. De rechtzaken over de voogdijschap zouden nog jaren duren en hebben de relatie tussen vader en dochter ernstige schade toegebracht.

Vijf jaar geleden, toen Ireland 11 jaar was, werd een voicemail openbaar gemaakt waarop Baldwin zijn dochter uitschold voor “gedachtenloos varken”. Tijdens de schreeuwpartij, die achtergelaten was op de voicemail van Ireland’s mobiel, was te horen hoe hij haar toebeet: “Je hebt de hersens niet, of de beschaafdheid, om mens genoemd te worden. Ik heb er maling aan dat je elf bent. Of twaalf. Of een kind.”

De rest van de tape zullen we maar laten voor wat het is. Blijkbaar zijn vader en dochter over deze fase heen gegroeid en kunnen ze het nu prima vinden!

Lees ook:Mag ik u voorstellen: Mr. en Mrs. Baldwin
Lees ook:Geheimhouding: Alec Baldwin verslaat CIA
Lees ook:Alec Baldwin dacht na over zelfmoord
Lees ook:Stephen Baldwin gearresteerd in New York
Lees ook:Steve Martin en Alec Baldwin klaar voor de Oscars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>