Hét interview met Gerda Smit (video)

DSC00710Creative Commons License photo credit: Edi Weissmann

Het bleek een kijkcijferkanon van de eerste orde: het interview met Gerda Smit. De moeder van de Volendamse zanger nam dan ook geen blad voor de mond.

Of het nu om Yolanthe, haar eigen zoon of over zijn nieuwe liefde ging: alles wilde ze voor de camera kwijt.

Voor wie het onthullende gesprek heeft gemist, volgen hier de beelden.

Kijkcijfer
Maar liefst 1.326.000 mensen hebben dinsdagavond gekeken naar de late uitzending van Shownieuws met daarin het interview met Gerda Smit. Daarmee kwam het programma op de tweede plaats van de dag top vijf te staan. Alleen het Journaal van 20.00 uur scoorde een hoger kijkcijfer (1.506.000 mensen). Het exclusieve gesprek tussen de Volendamse en Evert Santegoeds dat om 19:15 uur werd uitgezonden, trok 939.000 kijkers.

Verbitterde schoonmoeder
In het interview stelde Smit zich tegenover de buitenwereld op als een verbitterde schoonmoeder. Met ingehouden woede verklaarde ze hoe Yolanthe het huis van haar zoon zou hebben leeggehaald. ‘Van kelder tot vliering, alles wat een beetje sfeer maakt is verdwenen’, aldus de Volendamse. Ook gaf ze toe dat Jan nu een relatie met Liza heeft.

Bekijk hier het eerste deel van het interview:

Bekijk hier het tweede deel van het interview:

Bekijk hier het derde deel van het interview:

Lees ook:Gerda Smit: Yolanthe stal veel geld van Jan
Lees ook:‘Yolanthe verkoopt inboedel op internet’
Lees ook:‘Jan Smit is niet blij met zijn moeders interview’
Lees ook:Gerda Smit heeft een eigen fan-site!
Lees ook:Jan Smit vond situatie Yolanthe ‘lachwekkend’

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Hét interview met Gerda Smit (video)

  1. limbootje

    Je zal zo iets als schoonmoeder hebben zielig mens bahhh

      /   Reply  / 
  2. Loes

    Groot gelijk, de waarheid moet eens gezegd worden. Wat een dief die yolanthe.. en maar zielig doen. Hoe haal je het in je hoofd om zo alles mee te nemen.. en nog niet eens getrouwd!

      /   Reply  / 
    1. sonya

      @Loes… Zeker een vriendin van Gerda? Groeten uit Volendam!

        /   Reply  / 
  3. lulu

    Met verbijstering dit “intervieuw”bekeken.Je weet toch niet wat je hoort.Snap niet dat Jan dit laat gebeuren, ik zou mij helemaal kapot schamen.Of Yolanthe zelf niets verdiend poeh poeh.Ze mag blij zijn dat ze van die schoonmoeder af is.En Jan,nog maar 30 handdoeken jongen??Ik heb er al jaren en stuk of 20,met drie personen,gaat best.

      /   Reply  / 
  4. Liesje

    Mijn meinig zei heeft ook zo lang voor Jan gezorgt en samen hem haar lichaam gedeelt ,dus alles zullen we delen…toch moeder van Jan

      /   Reply  / 
  5. cora braspenning

    Zielig moederskindje, wordt eens volwassen Jan en ga zelf je rekeningen betalen en koop dan gelijk een rekenmachientje, 25.000 voor de slaapkamer en 75.000 voor wat handdoeken en lakens en wat losse volendamse kitsch?

      /   Reply  / 
  6. Linda

    Wat een verbittering, wat een haat. Waar is deze materialistische wereld toch mee bezig? Een opgeblazen interview van een vrouw die zich druk maakt om zijden bloemen en wat linnengoed… wat erg. Ze komt echt niks tekort…
    Ga genieten van je leven in plaats van op zolder rekeningen te zitten zoeken! En probeer mensen eens met liefde te vergeven, dan wordt je zelf misschien ook gelukkig!

      /   Reply  / 
  7. carolien

    hoe maak ik mezelf belachelijk en hoe zorg ik ervoor dat mijn jan toch nog een jantje blijft?nou gewoon zulke dingen naar buiten brengen!al zou het zo zijn dan regel je dat binnen de familie en niet via de media!!!en ik denk dat yo echt niet op zo veel spullen zit te wachtten ze is geloof ik 30x zo kleiner gaan wonen waar laat je het?en ze heeft zelf geld zat!nee moeder smit heeft yo denk ik nooit gemogen en probeerd haar zo een schop na te geven!vergeet ff niet mev.smit dat jantje hier [en liza]de smeerlappen zijn!en…liefde en haat liggen dicht bij elkaar he?

      /   Reply  / 
  8. ronald

    wat een zielig verbitterd mens. Het hele dorp wist schijnbaar dat jan vreemd ging maar het is niet zijn schuld en Jan betaalde alles.
    Ach zolang Jantje vrouwen vergelijkt met auto’s ben je niet helemaal bij je hoofd. En Gerda Smit?
    de ogen zijn koud en liefdeloos

      /   Reply  / 
  9. 'kyra

    nou yo ziet er wel uit als een golddigger..
    ik vind het zielig voor wesley die heeft waarschijnlijk over 2 jaar ook een lege huis.
    jan denkt er te makkelijk over.. ik zou haar aanklagen ofzo.. wat een sl*t ..baaahhhhhh.. ik haat haar..

      /   Reply  / 
  10. sonya

    Ongelóóflijk, wat een simpele ziel zeg! Alsof dit een wereldramp is. Voor een èchte rampzalige toestand moet ze eens op reis gaan naar o.a. Afrika (Sudan bijv.). En dan vergeet ze ook nog dat ze met die bullshit zichzelf voor gek zet. Zielig voor de toekomstige schoondochter. Mij niet gezien, zo’n bemoeizuchtige draak als schoonmoeder nextdoor. En d’r zoontje moet eerst van de borst af.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>