Jackson in Hollywood Hills begraven; programma herdenking bekend

Pride London 2009: Michael JacksonCreative Commons License photo credit: anemoneprojectors
De kogel is eindelijk door de kerk.

Michael Jackson wordt dinsdag 7 juli begraven in Hollywood Hills.

Ook details over de herdenkingsdienst zijn vrijgegeven.

Volgens Radar Online zal de zanger begraven worden op het Forest Lawn Cemetery.

Deze plek staat ook wel bekend als ‘laatste rustplaats van de sterren’. Andere grote namen die hier liggen zijn Bette Davis, Lucille Ball, Andy Gibb, Buster Keaton en Stan Laurel. Meer recent werd David Carradine er begraven.

Aan de begrafenis zal geen processie voorafgaan. Wel wil de familie dinsdag aan het begin van de publieke herdenking in het Staples Center een privé-bijeenkomst houden.

Ondertussen is ook meer bekend over het programma van die ochtend. Eerder lekte al de naam van Jennifer Hudson uit. Naar nu bekend zal ook Mariah Carey een optreden verzorgen. Zij gaat de Jackson-klassieker I’ll be there zingen.

Verder zal Diana Ross de ceremonie waarschijnlijk openen. Zij was een goede vriendin en vertrouweling van de zanger. In zijn testament noemde hij Ross als voogd voor zijn kinderen, in het geval moeder Katherine daar niet toe in staat zou zijn.

Andere sterren die op de bijeenkomst acte de présence geven zijn Liza Minelli, Stevie Wonder, Whitney Houston, Beyoncé, Lionel Richie, John Mayer, Usher, Aretha Franklin en Justin Timberlake. Welke liederen zij vertolken, is niet bekend.

De familie heeft in een persbericht laten weten dat ook Brooke Shields, Kobe Bryant, Magic Johnson, Berry Gordy, Rev. Al Sharpton en Martin Luther King III de bijeenkomst bij zullen wonen.

De bijeenkomst zal in totaal negentig minuten duren. De organisator van de herdenking, Ken Ehrlich, zegt dat het een ingetogen ceremonie wordt. ‘Er zullen geen toeters en bellen zijn’, verklaart hij tegenover de Daily News. ‘Mensen die een rol in het leven van Jackson hebben gespeeld, zullen over hem spreken.’

Lees ook:Kaarten Michael Jacksons herdenking verloot
Lees ook:Michael Jackson dinsdag begraven
Lees ook:Michael Jacksons kist toch bij herdenkinsgdienst
Lees ook:Belastingbetaler betaalt kosten Jackson-herdenking
Lees ook:Jacksons herdenking te duur voor Los Angeles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>