Voormalig Playboy-bunny Kendra is zwanger

Creative Commons License photo credit: blaircook

Zouden rammelende eierstokken dan toch de reden zijn geweest van de breuk tussen Hugh Hefner en Kendra Wilkinson?

In ieder geval is de voormalig playmate amper een half jaar na de breuk met de Playboy-baas zwanger van een ander.

Met veel bombarie kondigt Wilkinson haar zwangerschap op E! online aan. Niemand minder dan football-speler Hank Baskett is de gelukkige vader.

‘Hank en ik zijn dolblij te kunnen aankondigen dat wij in verwachting zijn van ons eerste kind. We zijn erg geraakt door de enorme stroom positieve reacties die we al hebben ontvangen van familie, vrienden en fans.’

Wilkinson brengt het nieuws op het juiste moment. De na haar genoemde reality-serie ‘Kendra’ is net vorige week van start gegaan op de commerciële zender E!. Hoogtepunt van de reeks is de bruiloft van de hoofdpersoon, die voor zaterdag 27 juni staat gepland.

Het huwelijk met Baskett zal plaats vinden in Playboy Mansion, het beroemde onderkomen van Hugh Hefner. Het is onwaarschijnlijk of de Playboy-baas haar ook naar het altaar zal leiden, zoals eerder de bedoeling was.

De uitlatingen die Kendra in de afgelopen maanden over haar ex heeft gedaan, waren namelijk weinig positief. Zo verklaarde ze dat Hefner wel bekend staat als een potente man, maar dat daar in de praktijk weinig van waar bleek te zijn.

In januari verklapte de 23-jarige reality-ster zelfs dat ze tijdens haar relatie met de zestig jaar oudere(!) Hef regelmatig met een ander sliep, omdat ze anders niet aan haar trekken kwam.

Met Baskett lukt haar dat wel. Vanaf het prille begin van hun relatie hebben de twee bovendien aangegeven een groot gezin te willen hebben. Met de komst van de baby lijkt een eerste stap in die richting te zijn gemaakt.

Lees ook:Playboy-bunny Kendra’s trouwvideo
Lees ook:Playboy-bunny Kendra Wilkinson bevallen van een zoon!
Lees ook:Playboy-bunny Kendra Wilkinson in bikini
Lees ook:Playboy-bunny Kendra Wilkinson is gepensioneerd paaldanser
Lees ook:Playboy-bunny Kendra in huwelijksbootje (foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>