Playboy-bunny Kendra in huwelijksbootje (foto’s)

Melody and SethCreative Commons License photo credit: saraprinzen-photography

Ze betrok ons bij elke stap in haar relatie, dus ook bij haar trouwerij.

Kendra Wilkinson, de ex van Hugh Hefner, gaf zaterdag haar ja-woord aan Hank Baskett.

De twee kregen eind vorig jaar een relatie vlak nadat Wilkinson (23) het uitmaakte met haar bejaarde beau Hefner (82). Vrijwel direct daarna kondigde ze haar verloving met de Philadelphia Eagles-speler aan.

Playboy Mansion
Blijkbaar was Hef door deze bliksemactie niet op zijn teentjes getrapt, want de trouwerij vond zaterdag plaats in zijn Playboy Mansion.’Ik kan niet blijer zijn dan nu’, verklaarde de Playboy-baas zelfs tegenover E!. ‘Dit is een van de mooiste dagen op een van de mooiste plekken op aarde.’

De andere twee exen van Hefner, Bridget Marquardt en Holly Madison, traden op als Kendra’s bruidsmeisjes. Zij verlieten ongeveer tegelijkertijd met Wilkinson het huis, om ook hun geluk elders te zoeken.

Bruidsjurk
In tegenstelling tot wat we van haar gewend zijn, droeg de bruid een decente witte jurk, die nog genoeg aan de fantasie overliet. Dit keer was het de prijs van de japon die het meeste opzien baarde. De witte strapless jurk van Michael Barin en de platinum juwelen kosten samen maar liefst 70.000 euro.

De bruidegom en de ceremoniemeesters waren eveneens in het wit gekleed. Kleur moest komen van de twee bruidsmeisjes: zij waren getooid in lavendelkleurige robes.

Huwelijksreis
Waar de huwelijksreis heen gaat, is onbekend. Wel verklaarde Kendra Wilkinson in een eerder interview dat het absoluut een plek moest zijn waar ze ‘in haar blote kont’ zou kunnen rondlopen.

Tegelijkertijd maakte ze bekend dat ze zwanger is van haar eerste kind. De baby wordt met Kerstmis verwacht.

Klik hier voor de foto’s.

Lees ook:Playboy-bunny Kendra’s trouwvideo
Lees ook:Voormalig Playboy-bunny Kendra is zwanger
Lees ook:Playboy-bunny Kendra Wilkinson in bikini
Lees ook:Playboy-bunny Kendra Wilkinson is gepensioneerd paaldanser
Lees ook:Playboy-bunny Kendra Wilkinson bevallen van een zoon!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>