Robert Pattinson wordt getroost in Daily Show… met ijs

Robert Pattinson heeft zijn eerste interview gegeven vannacht in The Daily Show. De crisis met Kristen Stewart hing de hele tijd in de lucht tijdens het interview,  waarin Jon Stewart de acteur probeerde te troosten met ijs“Laatste keer dat een relatie van mij slecht afliep, waren  Ben & Jerry mijn beste vrienden.” Maar wat Jon Stewart ook probeert tijdens het interview, Robert Pattinson blijft ontspannen iedere persoonlijke vraag ontwijken. 

Jon Stewart neemt een hap van zijn ijsje met de mededeling dat er geen betere manier is om te praten over relatieproblemen dan met een beker ijs voor je neus, om vervolgens in een Iers accent te zeggen: “Jongen, je bent beter af nu. Gooi haar aan de kant.”  Pattinson lachtte alleen maar.

Verkeerde zuinigheid
Pattinson, wiens film Cosmopolis in New York in première ging gisteren, gaf geen enkele aanwijzing over zijn huidige relatie met Kristen Stewart. Wel lachtte hij alle vage opmerkingen van Jon over de gebeurtenissen van afgelopen weken weg. Robert Pattinson gaf toe dat hij teveel de hand op de knip heeft gehouden en dat hij er verstandiger aan had gedaan geld uit te geven voor een goede pr manager. Dat had hem absoluut kunnen helpen de afgelopen weken.

Promotie tour Cosmopolis
Direct na het interview was de Twilight ster aanwezig bij de première van Cosmopolis. De première werd gehouden in het Museum of Modern Art in New York. Foto’s van de première kun je bij Gossip Cop bekijken. Woensdag begint de dag in Amerika met een live interview in Good Morning America en donderdag heeft Robert Pattinson een groot interview live op MTV. Fans kunnen hun vragen stellen via Twitter: Tweet je vraag naar @MTVNews en gebruik de hash-tag #AskRob.

Opening New York Stock Exchange om 14:30 uur
En voor wie écht geen genoeg kan krijgen van Robert Pattinson, hij opent vandaag de New York Stock Exchange samen met de regisseur van Cosmopolis, David Cronenberg. Je kunt om 14:30 uur meekijken op de live stream van de New York Stock Exchange HIER.

The Daily Show wordt in Nederland uitgezonden op Comedy Central Extra.

Lees ook:Stel je vraag aan Robert Pattinson
Lees ook:Robert Pattinson in Good Morning America
Lees ook:Robert Pattinson wél bij première Cosmopolis
Lees ook:Kristen Stewart straalt in trailer On The Road
Lees ook:Robert Pattinson over sex scenes en opkomende films

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>