Robert Pattinson in Good Morning America

Het is zover, de promotietour voor Cosmopolis gaat beginnen. En dat betekent dat Robert Pattinson zijn zelfverkozen afzondering zal moeten afbreken, klaar of niet. Op de planning staat een live televisie interview in Good Morning America, volgende week woensdag. Op 15 augustus dus. Zodra de beelden beschikbaar zijn, zullen we het op deze plek laten zien. Houd ons in de gaten!

Maar eerst zal de Twilight ster op 13 augustus aanwezig zijn bij de première van Cosmopolis in New York. Dat wordt zijn eerste publieke optreden zijn sinds US Weekly de foto’s publiceerde van een vreemdgaande Kristen Stewart en Rupert Sanders.

Geruchten dat Pattinson alle geplande activiteiten zou hebben gecanceled werden al eerder tegengesproken door een vertegenwoordiger van de filmmaatschappij: “Robert is erg trots op Cosmopolis en ziet er naar uit om de film te promoten. Alle geplande afspraken gaan gewoon door, er is niks afgezegd. Elk gerucht dat dit tegenspreekt kun je als nonsens beschouwen.”

Lees ook:Robert Pattinson wél bij première Cosmopolis
Lees ook:Rupert Sanders en Liberty Ross weer samen
Lees ook:Will Ferrell stort in over break up Kristen Stewart en Robert Pattinson
Lees ook:Kristen Stewart straalt in trailer On The Road
Lees ook:Robert Pattinson over sex scenes en opkomende films

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>