Rupert Sanders en Liberty Ross weer samen

Slechts een dag nadat Liberty Ross op straat werd gezien zónder trouwring, werd ze in Beverly Hills samen gezien met haar echtgenoot Rupert Sanders. Dit meldt TMZ.

Het model werd ernstig in verlegenheid gebracht toen US Weekly foto’s plaatste van haar echtgenoot, zoenend met Kristen Stewart. Het echtpaar Sanders werd dinsdag  gefotografeerd toen ze een kantoorgebouw verlieten. Het is voor het eerst sinds Rupert Sanders zijn excuses aanbood dat het stel samen wordt gezien. Inmiddels schijnt Liberty Ross haar veto te hebben uitgesproken over de verfilming van het vervolg op Snow White and the Huntsman: Sanders mag het vervolg niet regisseren als Kristen Stewart de hoofdrol speelt.

Ook Robert Pattinson en Kristen Stewart, het andere stel dat in een relatie crisis kwam door de affaire, laten zich tot nog toe niet in publiek zien. En al helemaal niet samen! Hoewel de geruchten gaan dat het stel in ieder geval weer telefonisch in gesprek is, ontbreken alle bewijzen daartoe. Pattinson zal volgende week zijn eerste interview geven, sinds het nieuws van de affaire tussen Kristen Stewart en Rupert Sanders naar buiten kwam. Op 15 augustus wordt hij verwacht bij Good Morning America ter promotie van Cosmopolis, de film die 13 augustus in New York in première gaat.

Lees ook:Liberty Ross en Rupert Sanders: scheiding na affaire met Kristen Stewart
Lees ook:Charlize Theron furieus over Kristen Stewart’s affaire met Rupert Sanders
Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson samen uit eten
Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson wonen weer samen
Lees ook:Vrouw Rupert Sanders: Géén 2e Snow White met Kristen Stewart

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>