Robert Pattinson en Kristen Stewart praten weer!

Robert Pattinson was gebroken toen zijn vriendin Kristen Stewart toegaf dat ze was vreemd gegaan met de getrouwde regisseur van Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders. Maar de woede is wat gekoeld en de sterren uit Twilight praten weer met elkaar. 

Kristen en haar regisseur werden gefotografeerd tijdens een gezamenlijk uitje op 17 juli en op de foto’s zag het er wat intiemer uit dan je mag verwachten. Robert Pattinson verliet al snel de gezamenlijke woning en houdt zich schuil voor de pers en Kristen op de ranch van Reese Witherspoon. Behalve wat verhitte sms-jes schijnt Robert elk contact met Kristen hebben vermeden. Tot nu dan. Radar Online meldt dat de het stel elkaar inmiddels gesproken heeft. Dit is het eerste sein dat er misschien nog hoop is voor de twee.

Het stel staat gezamenlijk gepland voor de MTV VMA awards op 6 september. De promotietour voor het allerlaatste deel van de Twilight saga, Breaking Dawn, gaat in oktober als gepland van start. Het zou op zijn minst helpen als ze weer met elkaar praten.We houden je op de hoogte!

Lees ook:Liefdesnestje Robert Pattinson en Kristen Stewart te koop
Lees ook:Kristen Stewart ook bij Londen premiere in doorschijnende jurk
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart uit elkaar?
Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson samen uit eten
Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson wonen weer samen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>