Kristen Stewart en Robert Pattinson wonen weer samen

Echt? Een “bron” heeft verteld aan US Weekly dat Kristen Stewart en Robert Pattinson het niet zomaar hebben goedgemaakt. Nee, het magazine gaat nog verder en laat een “insider” vertellen dat het stel, dat elkaar leerde kennen op de set van Twilight, weer samenwoont. O-kay… Moeten we dit nieuws geloven? Ik bedoel, ik gun het ze hoor, dat niet. Get over it and move on… is een goed motto. Maar punt is, ik kan geen enkele andere bron vinden.

Let wel, het is natuurlijk wel hetzelfde magazine dat de verwoestende foto’s naar buiten bracht waarop te zien is hoe Kristen Stewart stoeit met de regisseur van Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders. Dus ze hebben wel wat goed te maken. Deze week werd Rupert’s vrouw Liberty Ross, gefotografeerd met haar trouwring om. Dát was nieuws, want sinds de foto’s van Stewart en Sanders waren gepubliceerd, weigerde ze de ring nog te dragen.  Tenminste dat meldt TMZ. Maar nergens een bevestiging van de “bron” en de “insider” van Us Weekly. Het magazine ligt vrijdag in de schappen (in de US).

Wat vind jij? Heeft Robert Pattinson gelijk dat hij hun relatie kans geeft of wordt het moeilijk om Kristen Stewart weer te vertrouwen?

Lees ook:Rupert Sanders en Liberty Ross weer samen
Lees ook:Kristen Stewart en Rupert Sanders: de foto’s!
Lees ook:Liefdesnestje Robert Pattinson en Kristen Stewart te koop
Lees ook:Gebroken Robert Pattinson pakt zijn koffers
Lees ook:Will Ferrell stort in over break up Kristen Stewart en Robert Pattinson

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>