Gebroken Robert Pattinson pakt zijn koffers

Robert Pattinson
Creative Commons License photo credit: Gage Skidmore
Een gebroken Robert Pattinson heeft zijn biezen gepakt en het huis in L.A. verlaten waar hij en Kristen Stewart samenwoonden. Dit nieuws, gebracht door People, volgt op het bericht dat zijn vriendin hem bedrogen heeft met de regisseur van Snow White and the Huntsman, Rupert Sanders.

Robert Pattinson heeft nog niet gereageerd op de bekendmaking. Een bron vertelt aan Radar Online: “Rob verkeert in shock. Hij is absoluut gebroken, maar op dit moment wil hij nog geen uitspraken doen. Hij weet nog niet of hij haar kan vergeven voor haar bedrog.” Een andere bron meldt dat Robert geen enkel contact met Kristen Stewart wil op dit moment: “Hij is gebroken en is kwaad!”.

Eergisteren maakte de actrice uit Twilight publiekelijk haar verontschuldigingen aan Robert. Hierop publiceerde ook de regisseur Rupert Sanders een verontschuldiging, gericht aan zijn vrouw, Liberty Ross, en zijn kinderen.

Voor Ross moet het nieuws als een donderslag bij heldere hemel gekomen zijn. Zij vertelde twee weken geleden nog in een interview dat ze het gevoel had dat hun huwelijk het moeilijkste deel gehad had en dat er goede dingen stonden te gebeuren.

 

Lees ook:Charlize Theron furieus over Kristen Stewart’s affaire met Rupert Sanders
Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson wonen weer samen
Lees ook:Liberty Ross en Rupert Sanders: scheiding na affaire met Kristen Stewart
Lees ook:Vrouw Rupert Sanders: Géén 2e Snow White met Kristen Stewart
Lees ook:Kristen Stewart: Sorry voor de pijn die ik veroorzaak, Robert!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>