Robert Pattinson wél bij première Cosmopolis

Robert Pattinson zal op 13 augustus aanwezig zijn bij de première van zijn nieuwste film Cosmopolis in New York. Het zal zijn eerste publieke optreden zijn sinds US Weekly de foto’s publiceerde van een vreemdgaande Kristen Stewart en Rupert Sanders.

Geruchten dat Pattinson alle geplande activiteiten zou hebben gecanceled worden tegengesproken door een vertegenwoordiger van de filmmaatschappij: “Robert is erg trots op Cosmopolis en ziet er naar uit om de film te promoten. Alle geplande afspraken gaan gewoon door, er is niks afgezegd. Elk gerucht dat dit tegenspreekt kun je als nonsens beschouwen.”

Maar er gaan meer geruchten over de première die kant noch wal raken. Zo zou de beveiliging opdracht hebben gekregen om Kristen Stewart de deur te weigeren bij de afterparty én op de rode loper. Radar Online zegt exclusief met een bron gesproken te hebben die beweert dat de angst bestaat dat Kristen de première zou misbruiken om Robert te spreken te krijgen. De bazen van de filmmaatschappij zouden niet zitten te wachten op een media rel die de aandacht van de film wegneemt.

Gossip Cop heeft heel andere bronnen bij de filmmaatschappij. Die hebben met een open mond kennis genomen van de berichtgeving op Radar Online: “De naam Kristen Stewart is geen moment gevallen in verband met beveiliging. Zo ver wij weten is zij nooit van plan geweest om Robert te begeleiden, dus waarom zou ze nu wel aanwezig zijn?”

Zeg nou zelf…..  Wat zou Kristen Stewart in hemelsnaam winnen met het party crashen van een première? Met oneindig veel paparazzi? En ongewilde aandacht? Een emotionele hereniging? Het lijkt me dat Radar Online met dit gerucht de plank flink mis slaat!

Bekijk de trailer van Cosmopolis.

Lees ook:Robert Pattinson in Good Morning America
Lees ook:Robert Pattinson geeft Kristen Stewart mogelijk tweede kans
Lees ook:Kristen Stewart straalt in trailer On The Road
Lees ook:Robert Pattinson wordt getroost in Daily Show… met ijs
Lees ook:Bill Condon vraagt Twilight fans: Heb respect voor Rob en Kristen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>