Robert Pattinson geeft Kristen Stewart mogelijk tweede kans

Robert Pattinson is over zijn grootste woede heen en zou zelfs overwegen om Kristen Stewart een nieuwe kans te geven. Tenminste dit zegt een bron dichtbij de Twilight ster tegen Radar Online. “Rob was woedend de afgelopen weken. Woedend op Kristen, voor het vreemdgaan, maar ook vanwege de publiekelijke vernedering en woedend op Rupert Sanders.” zo zegt een bron.

“Maar hij is nu over de ergste woede heen en hij is voldoende gekalmeerd om na te denken over hoe het nu verder moet met zijn relatie met Kristen. Iedereen om hem heen probeert hem te steunen, maar niet iedereen is ervan overtuigd dat hij terug moet gaan naar Kristen. Sommige vrienden denken dat het beter is om alleen verder te gaan. Andere daarentegen zijn van mening dat hun relatie zo speciaal is dat het zonde zou zijn om haar géén tweede kans te geven. Oftewel, hij krijgt tegensprekende adviezen. Er is absoluut de mogelijkheid dat hij haar kan vergeven, maar niks is nog zeker!”

Tja, ik hoop het van harte voor ze. Maar dit is wel Radar Online die het publiceert. Dezelfde die foto’s van Rupert Sanders en Kristen Stewart plaatste met de mededeling dat ze een privé uitje hadden. En voor het gemak maar even vergat te melden dat de rest van de crew er ook bij aanwezig was. Het is niet de eerste onwaarheid die Radar Online plaatste.

Ondertussen gaat Robert Pattinson een drukke week tegemoet. De promotietour voor Cosmopolis gaat maandag van start en dat betekent veel televisie interviews en niet te vergeten de première in New York. Zijn eerste televisieoptreden zal bij Jon Stewart zijn maandag, voor The Daily Show. Woensdag staat een interview bij Good Morning America op het programma. Maar voor wie persoonlijke uitspraken verwacht: Robert Pattinson zit in beide programma’s om Cosmopolis te promoten. Hij is geenszins van plan om zijn persoonlijke leven te bespreken. Of hij daaronder uit komt, is natuurlijk de vraag.

Lees ook:Charlize Theron furieus over Kristen Stewart’s affaire met Rupert Sanders
Lees ook:Robert Pattinson wél bij première Cosmopolis
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart praten weer!
Lees ook:Gebroken Robert Pattinson pakt zijn koffers
Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson wonen weer samen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>