Stel je vraag aan Robert Pattinson

En jawel hoor, met vandaag de première van Robert Pattinson nieuwste film Cosmopolis in New York , zal het deze week over weinig anders gaan dan RPatz… Het circus gaat van start en dat betekent dat Robert Pattinson zich weer in het openbaar zal vertonen, na een lange afwezigheid.

Promotour Cosmopolis
Vandaag begint de promo tour met een interview met Jon Stewart in The Daily Show. Die zal ongeveer 5 uur vannacht worden uitgezonden. Woensdag begint de dag in Amerika met een live interview in Good Morning America en donderdag heeft Robert Pattinson een groot interview live op MTV.

Stel je vraag via Twitter
Josh Horowitz
zal donderdag een exclusieve clip uit de film laten zien, gevolgd door een 30 minuten durend interview. Fans kunnen hun vragen stellen via Twitter: Tweet je vraag naar @MTVNews en gebruik de hash-tag #AskRob. Zodra de beelden beschikbaar zijn, laten we dat hier natuurlijk weten.

Geen persoonlijke vragen?
Uiteraard wil iedereen weten hoe het nu met Pattinson gaat. En of er misschien een kans is dat hij Kristen Stewart vergeeft voor haar misstap met Rupert Sanders. En of we ze nog samen op de rode loper zullen zien in november, als Breaking Dawn part 2 in premiere gaat. Maar de interviews zijn bedoeld als promotie voor Cosmopolis. Het zou teveel zijn om te verwachten dat hij persoonlijke vragen zal beantwoorden. Maar wie weet… proberen kan altijd! Wij zitten in ieder geval klaar.

Lees ook:Robert Pattinson wordt getroost in Daily Show… met ijs
Lees ook:Robert Pattinson in Good Morning America
Lees ook:Robert Pattinson over sex scenes en opkomende films
Lees ook:Robert Pattinson in Good Morning America
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart vergeleken met Prinses Diana en Prins Charles

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>