Metrostation krijgt Michael Jackson make-over


Het The Brooklyn metrostation in New York, waar Michael Jackson zijn populaire videoclip “Bad” opnam in 1987, krijgt een speciale make-over ter ere van de King of Pop. Er was na de dood van de zanger in juni al voorgesteld om het station te vernoemen naar Jackson, maar dit werd door het stadsbestuur van tafel geveegd, omdat stations niet vernoemd worden naar mensen.

Nu zal het station wel een make-over krijgen om een eerbetoon te geven aan de overleden zanger. Bij de entree komt waarschijnlijk een Memorial beeld of steen en ook op de muren zal iets geschilderd of geprojecteerd worden.

Lees ook:Fans mogen graf Michael Jackson bezoeken op sterfdag
Lees ook:Madonna’s eerbetoon aan Michael Jackson (video)
Lees ook:Broer Michael Jackson opgenomen na hartaanval
Lees ook:Janet Jackson op tour met The Jackson 5?
Lees ook:Michael Jackson documentaire “Gone too Soon”

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Metrostation krijgt Michael Jackson make-over

  1. Laatbloeier

    Leuk idee! Bijvoorbeeld projecties op de muren van beelden uit de clip ‘Bad’, zodat het net lijkt alsof je zelf in de clip zit.

      /   Reply  / 
  2. darinka

    wou ik kreeg de kippenwel!!!het is fantastich als dit door gaat met de make-over met de metrostation waar MICHAEL JACKSON een videoclip ‘BAD’ opnam in 1987….ik had die videoclip wel gezien en vond heel goede clip maar om de eerbetoon aan de king of pop,super zeg en ook die memorial beeld het is echt een EER aan de zanger zoals MICHAEL JACKSON…love you MJ-xxx

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>