Broer Michael Jackson opgenomen na hartaanval

SANTA MARIA, CA - SEPTEMBER 17:   Singer/songwriter Michael Jackson (L) and brother Randy Jackson arrives for court on September 17, 2004 in Santa Maria, California. (Photo by Doug Benc/Getty Images)

Michael Jackson’s jongere broer Randy Jackson ligt in het ziekenhuis na een lichte hartaanval. Randy (48) werd met spoed naar het Huntington Memorial ziekenhuis in Pasadena nadat hij dinsdag pijn op zijn borst kreeg. Hij was op dat moment bezig met het regelen van dingen voor een dienst op Forest Lawn Memorial Park voor zijn overleden broer Michael op 25 juni.

Randy zou de laatste tijd veel stress hebben gehad en gisteren vond ook nog eens de rechtzaak plaats waarin Dr Conrad Murray groen licht kreeg om zijn beroep als arts te blijven uitoefenen. Inmiddels gaat het alweer wat beter met Randy, hij zou alweer grapjes maken met zijn vader. Het is nog niet bekend hoe lang hij nog in het ziekenhuis zal moeten blijven.

Lees ook:Nieuwe onthullingen omtrent dood Michael Jackson
Lees ook:Arts Jackson aangeklaagd
Lees ook:Jacksons lijfarts Conrad Murray geeft verklaring! (video)
Lees ook:Broers woest over Michael Jackson-tribute tijdens Grammy’s
Lees ook:Dr. Conrad Murray bezoekt graf Michael Jackson

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Broer Michael Jackson opgenomen na hartaanval

  1. Laatbloeier

    Je zou het ook wel aan je hart krijgen als je de rechter hoort zeggen dat de ‘dokter’ die verantwoordelijk is voor de dood van je broer, gewoon lekker mag doordokteren.

      /   Reply  / 
  2. DARINKA

    het is toch niet te geloven hoe ze daar om gaan met zulke dingen zo als die dr.murray,is het geen recht in amerika? ik was aan het twijfelen en nu ben ik zeker weer aan het doen,beste mensen er is wel een reden waarom dat die dr, murray weer vrij mag werken ik weet wel?????

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>