Broers woest over Michael Jackson-tribute tijdens Grammy’s

The 52nd Annual GRAMMY Awards - Show

Er is weer eens een rel ontstaan rond Michael Jackson. Terwijl de hele wereld ontroerd was door de ode aan Michael Jackson en de toespraak van zijn kids tijdens de Grammy Award Show, zijn de broertjes Jackson vooral boos. Zij voelen zich in de steek gelaten.

De wijlen King of Pop werd zondag geeerd tijdens de Grammy Awarduitreiking in Los Angeles, maar toch zijn de broers Jackson niet blij. Randy laat boos op zijn Twitterpagina weten “Ik ben zo trots dat mijn broer vanavond geeerd wordt met een Lifetime Achievement Award. Mijn familie had er graag bij willen zijn, maar de waarheid is… we zijn niet uitgenodigd” en “Wil je meer waarheden horen? Laat me duidelijk zijn. Met ‘mijn familie’ bedoel ik mijn broers, zussen en ouders”.

Michael Jacksons oudste twee kinderen Paris (11) en Prince Michael (12) waren er wel om de Award in ontvangst te nemen. Smokey Robinson, Celine Dion, Jennifer Hudson, Carrie Underwood en Usher zongen samen Earth Song. Maar Michael’s zussen Janet en La Toya, broers Marlon, Tito, Jackie, Randy en Jermaine, moeder Katherine en vader Joe moesten het geheel thuis op televisie bekijken.

Volgens Randy werden de kinderen ook pas door de Grammy’s op het laatste moment gevraagd nadat vader Joe Jackson geklaagd had dat er geen familie aanwezig was. Opvallend genoeg vonden de Grammy’s plaats in het Staple Centre, waar ook de Memorial voor Jackson plaats heeft gevonden.

Lees ook:Video: Kinderen Michael Jackson nemen Grammy in ontvangst
Lees ook:Kids Michael Jackson waarschijnlijk bij The Grammy’s
Lees ook:Randy Jackson: Katherine Jackson keert terug naar huis
Lees ook:Broer Michael Jackson opgenomen na hartaanval
Lees ook:TJ Jackson definitief voogd Michael Jackson’s kinderen

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Broers woest over Michael Jackson-tribute tijdens Grammy’s

  1. R'MJJacksonLove.

    vieze homo’s zomaar niet The Jacksons uitnodigen!

    WTF. Zij zijn juist de belangrijkste man.

    Serieus, en wat denkt Jay-z?
    Usher nieuwe king of pop?

    Ja, ga leven zoeken!

    MJ the best !!!!

      /   Reply  / 
  2. Laatbloeier

    Nou, vieze homo’s is overdreven, maar ik vond het ook wel gek dat ze behalve de kinderen van Michael verder geen familie hebben uitgenodigd.

      /   Reply  / 
  3. Madelon

    Ik vind het wel bizar dat Usher denkt de nieuwe King Of Pop te kunnen worden. Er ís namelijk al een King Of Pop, Michael Jackson. Dood of niet, Michael blijft altijd de King Of Pop uit de geschiedenis en niemand die daar aan kan tippen! Usher komt nog niet eens in de buurt. En dat de familie niet is uitgenodigd, vind ik niet echt kunnen. De familie hoort er toch juist bij?

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Usher heeft dat niet zelf gezegd; het schijnt een uitspraak van Jay-Z te zijn. Ik zou er niet teveel waarde aan hechten; voor hetzelfde geld is het weer media blabla.

        /   Reply  / 
  4. Cherish Valerie

    Ik vind het maar een raar verhaal. dus die kinderen zijn op eigen houtje daarheen gegaan, en de jacksons lieten dat maar gewoon gebeuren? als je zelf als jackson niet wordt uitgenodigd dan laat je michaels kinderen toch ook niet gaan? beetje vreemd verhaal.

    en Usher moet een keertje kappen. he die kerel nog nooit over michal gehoord en nu ineens is het zijn grote voorbeeld en idool. en wil hij zijn opvolger worden.. waar was jij usher? toen michael belachelijk werdt gemaakt en uitgekotst werdt door de media…

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Het is ook een raar verhaal! Ik heb gelezen dat Joe Jackson heeft geklaagd dat er niemand van de familie was uitgenodigd. Vervolgens werden de kinderen uitgenodigd en de rest niet. En dat Usher een mogelijke kandidaat is om net zo hoog te stijgen als MJ, schijnt een uitspraak van Jay-Z te zijn. Ik zou er niet teveel waarde aan hechten; voor hetzelfde geld is het weer media blabla.

        /   Reply  / 
  5. Nick

    Ik weet het niet hoor maar Usher is al vanaf geboorte gek an MJ.
    Dat heeft hem geinspireerd om artiest te worden.
    Vandaar z´n moves etc.
    Maar de New King of pop kan ie op zn buikschrijven!!!!!

      /   Reply  / 
  6. marieke

    Hoe dubbel ook je kunt wel boos of teleurgesteld zijn over de gang van zaken .Hij had deze exstra aandacht ook moeten krijgen na al die elende . Maar de boers en zussen moeten elkaar steunen en geen gekibbel . Ik denk dat michael erom tots zou zijn op zijn kinderen .
    Als de kinderen op deze manier een eerbetoon kunnen bregen aan hun vader dan kunnen wij niets anders zijn dan trots te zijn !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>