Madonna’s eerbetoon aan Michael Jackson (video)

DrowningCreative Commons License photo credit: Oscalito

Op haar website had Madonna al aangekondigd dat ze tijdens haar komende concerten een eerbetoon aan Michael Jackson zou brengen.

Zoals altijd hield ze zich aan haar woord. Zaterdag bracht Madge in Londen een spetterend muzikaal eerbetoon aan de King of Pop.

De Amerikaanse zangeres speelde die avond in de O2-arena, de plek waar Michael Jackson eigenlijk negen dagen later zijn This is it-reeks zou beginnen.

Lookalike
Tijdens de opvoering van Holiday beklom een Michael Jackson-lookalike het podium. Gelijk naar zijn evenbeeld was hij gehuld in een glitterjasje, wit t-shirt, zwarte broek, witte handschoenen en witte sokken.

Bekijk hier Madonna’s eerbetoon aan Michael Jackson:


Moonwalk
De imitator danste vervolgens op jackpots hit Wanna Be Starting Something, waarbij hij zelf het moonwalken niet schuwde.  ‘Laten we één van de grootste artiesten eren die de wereld ooit heeft gekend’, riep Madge hierna. Achter het podium hing een scherm waarop een foto van Michael Jackson als kind was te zien.

U2
Madonna is trouwens niet de enige die tijdens een concert een hommage aan Michael Jackson heeft gebracht. Dinsdag sprak Bono al zijn respect voor de zanger uit tijdens het concert van U2 in Barcelona. Hiervoor vormde hij het nummer Angel of Harlem speciaal om tot een eerbetoon aan de King of Pop.

Bekijk hier Bono’s hommage aan Michael Jackson:


Lenny Kravitz

Lenny Kravitz zong zaterdag op zijn beurt tijdens een concert in het Westerpark in Amsterdam een stuk van de Jackson-klassieker Billy Jean. De zanger sloot af met de woorden ‘Rust in vrede, Michael’.

Lees ook:Michael Jacksons tour wordt tribute concert
Lees ook:Michael Jackson’s MICHAEL nu al GOUD!
Lees ook:Madonna neemt duet op met Janet Jackson
Lees ook:Lenny Kravitz doet mee met straatkoor (zie video)
Lees ook:Michael op 1!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Madonna’s eerbetoon aan Michael Jackson (video)

  1. M.L.

    beautifull BONO LOVE

    Dear michael MISS YOU

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>