Michael Jackson documentaire “Gone too Soon”

Er komt weer een nieuwe documentaire over Michael Jackson aan. Biograaf Ian Halperin, de schrijver van het boek Unmasked: The Final Years of Michael Jackson, zou naar verluid een documentaire over de zanger aan het maken zijn.

De anderhalf uur durende Jackson tribute documentaire zou de titel Gone Too Soon krijgen en niet eerder vertoonde beelden en audio bevatten van de in juni overleden zanger.  In de documentaire ook interview met de mensen om hem heen zoals zijn personal manager, kok, spiritueel adviseur, kapper, trainer, bodyguard en advocaat. De film zal volgende maand in Cannes zijn premiere beleven tijdens de MIPTV en zal in onder meer Canada en Frankrijk te zien zijn vanaf 25 juni, exact een jaar na de dood van The King of Pop. Of de film ook in Nederland te zien zal zijn, is nog niet bekend.

Lees ook:Jacksons lijfarts Conrad Murray geeft verklaring! (video)
Lees ook:Video: Filipijnse gevangenen dansen op Michael Jackson
Lees ook:Trailer: Famous Crime Scene; Michael Jackson
Lees ook:Win de documentaire ‘Who Killed the King of Pop’ op DVD!
Lees ook:Michael Jackson hield van zijn vader

39 Reacties // Reageer

39 thoughts on “Michael Jackson documentaire “Gone too Soon”

    1. Tjiou ling

      Ja, inderdaad. Ik heb dat boek, maar ik heb het niet uitgelezen omdat hij geen eerlijke dingen over Michael schreef. Ik vraag me dan ook af of die documentaire objectief is.

        /   Reply  / 
      1. Laatbloeier

        Hé Tjiou ling, leuk om weer van je te horen!
        Dat boek is inmiddels door veel fans als leugenachtig bestempeld en ik verwacht van die documentaire ook niet al te veel. Als hij al hier wordt uitgezonden.
        Op 25 juni 2010 zal er wel op meer manieren worden stilgestaan bij het overlijden van Michael een jaar geleden, dus we hebben Ian Halperin niet nodig.

          /   Reply  / 
  1. darinka

    Hoi Tjiou Ling en Laatbloeier, het is wel afwachten wat er echt van word met de film GONE TOO SOON en ik vraag me ook wel eens af of deze de waarheid zel bevatten maar ik betwijfel wel als ik eerlijk mag zijn…
    Het is te hopen en ik heb het begrepen dat deze film of de documentaire nog niet zeker is dat ie ook hier bij ons komt dus dan maar afwachten,en of ian Halperin leugenachtig bestempeld is dan zal ook in de film ‘GONE TOO SOON’ niet goeds zal brengen wie weet???

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      @ Darinka, mogelijk lezen we er volgende maand na de presentatie in Cannes nog wat over. En zo niet …. het nieuws over Michael blijft toch wel komen. Het is wel fijn dat je hier op de blogs je mening kunt delen met anderen, vind je niet?

        /   Reply  / 
      1. darinka

        ja zeker vind ik het leuk om hier op deze blogs onze mening te kunnen delen en horen wat andere mensen over michael te zeggen hebben en iedereen denk ik op zijn of haar manier verwerken verlies van ons idool MJ…Mensen om me heen zeggen tegen mij word je niet gek van al dat gepraat over michael,en ik mis hem zo erg dat ik gewoon troost ziek hier op deze blog en de muziek van michael en zijn video’s en film’s…
        Das heel fijn om te weten dat er nog meer mensen zijn die positif over MJ zijn en we zullen zien wat er word met de docu ‘GONE TOO SOON’….

          /   Reply  / 
        1. Angel Mulder Auteur

          Ik vind dit zo’n ontzettend lieve reactie. Ik ben blij dat jullie je hier thuis voelen en stel jullie meningen en reacties zeer op prijs :)

            /   Reply  / 
          1. Laatbloeier

            Leuk om te horen Angel, en op het nieuws over Michael Jackson blijven we wel reageren. Er zal nog genoeg over hem geschreven worden als het proces van Conrad Murray begint en het zal niet veel goeds zijn, vrees ik. Maar ik ben er klaar voor ….

              /  
          2. darinka

            ja Angel ik ben erg blij dat je zegd,en ik vind het wel fijn om op deze blog onze meningen te delen en zal meer fan’s van MICHAEL JACKSON dat gevoel hebben vind je niet???
            Alleen vind ik heel erg dat ze MJ zo negatif in veel opzichten maken dat heeft ie niet verdiend,maar zo heb je mensen die wel van MJ houden of die niet van hem houden en ik ben er een die heel veel van MJ houd en zal zo blijven er veranderd niet en zal nooit zo zijn…
            MICHAEL JACKSON betekend heel veel voor me en iedere dag luister ik naar zijn mooie muziek en zoek op deze blog of iets mooi’s en leuks er over te lezen is…
            Ik dank je wel voor de reactie die je hier schrijft en hoop dat alles goeg komt in de positive zien over MICHAEL J. JACKSON.it’s ALL FOR L.O.V.E.

              /  
        2. Laatbloeier

          Je hebt gelijk; het schrijven hier op de blogs is inderdaad een stukje verwerking van het verlies van onze geliefde Michael. En ik doe het ook omdat ik genoeg heb van de jarenlange negativiteit over hem. Dat heeft hij niet verdiend; hij was veel te goed voor deze wereld. It’s all for L.O.V.E.

            /   Reply  / 
  2. Dana

    Halperin never was Michael`s biographer. Randy Taraborrelli , Michael`s friend for 40 years, was the authorized biographer. Halperin is the same tabloid writer that wrote an UNAUTHORIZED biography of Michael . This is the same guy who said that President Ronald Regan gave Michael a sperm donation just because he went to the White House and received an award! That has to be the stupidest thing I have ever heard!!! He is a liar! I wish the stupid media would quit giving this guy airtime as if he’s some Michael Jackson expert! He’s NOT! He makes up half of his crap and the other half anyone can look up on the internet! I hope people will remember what Michael once said- “if you don’t hear it from my own mouth, please don’t believe it”.
    Don’t waste your time on anything this guy dose when it comes to Michael!

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Thank you Dana. I already thought this Halperin is a liar and I feel no need to see his ‘documentary’.

        /   Reply  / 
    2. MJ-lover

      Dana…I agree with you….when it comes to Michael ….Ian Halperin is evil…….(remember the lollipop….)
      Thank you for saying so!….(does it ever stop..sigh..)

        /   Reply  / 
  3. MJ-lover

    Holy Moly…ik hoop zo dat deze documentaire er NIET komt….O nee…..MJ weer door het slijk….
    Ian Halperin is degene die de woorden “King of Pop” en “lick my lollypop” in één zin schreef……(sorry, maar waar).Hij beweerde dat Michael stiekem afspraakjes had met andere mannen…wat dus niet zo was….
    Het houd gewoon niet op he….
    Ik vrees alweer het ergste met die docu……

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      @ MJ-lover, helaas komt die documentaire er wel en ik verwacht er ook niet veel goeds van. Het ergste vind ik nog dat die docu op 25 juni a.s. gaat draaien; op de sterfdag van Michael en dan met die titel!!! Hopelijk prikken meer mensen er doorheen, maar toch ….

        /   Reply  / 
  4. Seppie

    Ik heb op youtube een intervieuw over deze “Gone Too Soon” gezien.
    Het is een intervieuw waarin Howard Stern en nog een onbetrouwbaar vrouwelijke persoon de intervieuw doen met Ian Halperin.

    Het enige positieve is dat Ian Halperin zegt, nee Michael was geen pedo, zeker weten niet, ik heb dat eerder verkeerd gezien, nue weet ik dat hij geen pedo is.
    En voor de rest praten ze over de inhoud van Gone too soon.
    En dat is echt vreselijk misselijkmakend, echt heel extreem erg.
    Hieruit maak ik op dat Ian alleen maar zegt Michael was geen pedo, om in goede aarde te vallen en mensen neuwsgierig te maken naar de rest. Maar dat is het hem nou juist. Het is geen docu over Michael, maar over nog meer bullshit uit het verleden opnieuw aan te halen en met ziekelijk domme zogenaamde details te beschrijven of Michael homo was of niet, en wat hij dan in bed deed met mannen enzo. En over alle andere zieke verzinsels. Hij bewijst ook alles met ik heb het van die en die. Kortom, verspil je geld niet. Zelfs als je niet van Michael Jackson houdt, dan is het nog steeds een nietzeggensd staaltje geldklopperij. Bovendien is die Ian Halperin buddies met die andere gluiperd Uri Geller.

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      @ Seppie, ik heb een stukje van dat interview beluisterd. Die Ian Halperin lijkt me een wolf in schaapskleren; gevaarlijke mensen zijn dat. Want hij komt inderdaad met een paar goede punten, waardoor hij je aandacht trekt. Maar voor de rest een vreselijk interview, ze zitten steeds door elkaar heen te kletsen, laten elkaar niet uitpraten en springen van de hak op de tak. Doorspekt van sensatie en die vrouw zit maar steeds irritant te hinniken. Verder is Halperin vaag over zijn bronnen en komt met connecties die hij zogenaamd heeft met het ‘Jackson camp’. Veel van wat hij zegt, kun je ook op Internet vinden. Ik weet genoeg; aan mij zal hij niets verdienen.

        /   Reply  / 
    2. Joke

      geweldig dat jij die Urie Geller ook zo`n gluiperd vind.
      zogenaamde vriend van Michael.

        /   Reply  / 
  5. Seppie

    Is dit echt leuk voor de kinderen van Michael Jackson?
    Wie heeft wat aan die kul.
    Yeb Ian en handlangers featuring in “Karakter Killing Actions due to serious brain damage, if onley there were brains in them”.
    Kots

      /   Reply  / 
  6. Laatbloeier

    Geweldig, al die anti-reacties!!! Bedankt allemaal; dit moeten we hebben. Hoe meer alle figuren die flink willen verdienen met hun leugens over Michael Jackson worden ontmaskerd, hoe beter. Ik zie ook op een aantal Engelstalige sites dat die Ian Halperin flink wordt gekraakt; hij wordt zelfs de tweede Martin Bashir genoemd.

      /   Reply  / 
  7. DARINKA

    Ik ben bang dat al die reactie’s van ons alleenmaal hun gaat voeden en dat ze meer gaan schrijven omdat ze uit deze en tien tallen reactiei’s van de hele wereld meer doen omdat ze echt niet gek zijn en ze weten wat de fan’s boeit…
    Ik ben ook erg boos op die Martin Bashir dat hij MJ heeft kappon gemaakt en slecht over MJ schreef,en ben bang dat ook deze Ian Halperin zulks gaat doen ‘hoop van niet’maar je weet maar nooit…
    Ze schrijven maar en ze zullen in alle hoekken zoeken om ons proberen te boos maken daar ben ik bijna overtuigd,we zillen maar zien…LOVE MJ xxx

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      @ Darinka, je hebt wel een punt als je zegt dat de leugenachtige schrijvers worden gevoed door onze reacties. Maar als ze denken te weten wat de fans boeit, hebben ze het toch mis. De MJ-fans hebben jarenlang meegemaakt hoe de media MJ neerhaalde en prikken er wel doorheen. Het is juist die grote groep die niet zo veel met Michael heeft, geen moeite doet om informatie over hem te vinden en al gauw gelooft wat de media hen voorschotelt. Als je dan iets positiefs tegenover iets negatiefs kunt stellen of een bericht kunt ontzenuwen, is het al mooi als je bijvoorbeeld maar 1 persoon daarmee bereikt. Ik weet het, het is niet veel, maar beter iets dan niets. En met liefde; ik geloof net als Michael dat er maar één manier is om het kwaad in de wereld te bestrijden: L.O.V.E.

        /   Reply  / 
      1. darinka

        Ik weet het maar toch die madia weet ons te raken op een of een andere manier,echte fans van MJ weten zeker alles en dat is het hem omdat we weten wat ze allemaal hebben gadaan om MJ naar beneden te halen en hoe veel pijn hebben ze hem niet al gedaan…
        Dat vind ik nou zo erg wat ze toen gedaan hebben maar het is nog niet over en ze blijven door gaan…
        En wat de lifde betreft weet ik zeker dat’alles zal overwinnen en ik geloof het ook LOVE MJ.

          /   Reply  / 
        1. Laatbloeier

          Dat is waar; het doet wel steeds weer pijn om die dingen te lezen. Maar de liefde overwint en daardoor word je steeds sterker. En als je hier zo eens op het blog kijkt, ben je niet alleen. We steunen elkaar wel hoor!

            /   Reply  / 
  8. MJ-lover

    WE moeten NOOIT zwijgen over de waarheid van Michael…wat “ze”ook van ons vinden…NOBODY messes with fans van MJ…..Ik zit in Justice4 MJ…..kijk maar eens op internet en word lid…..Michael is trending nr1 on twitter….Our voices will be heard….Je kunt zoveel doen….ook op facebook…..Justice4MJ….Als je binnenkort iemand tegenkomt in zo’n t-shirt…Hey…thats me :)
    Het helpt echt !!!! Bedankt voor jullie fijne reacties waar ik het helmaal mee eens ben..Goed om te zien…!
    X X X

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Oh nee, ik zal zeker niet zwijgen over Michael. Er zal nog genoeg gezegd moeten worden; de arme man krijgt echt voorlopig nog geen rust. En ik ga die site Justice4MJ eens goed bekijken …..

        /   Reply  / 
      1. MJ-lover

        Fijn Laatbloeier dat he daar eens wilt kijken! http://www.justice4mj.com……Op de foto zie je de groep die regelmatig naar Forest Lawn gaat.Mijn kerstkaart voor Michael lag daar bijvoorbeeld voor Michaels deur…apart gevoel hoor….Het is echt foute boel hoor met die Murray..hoe meer je te weten komt hoe erger het wordt…brrrrrr….arme, arme Michael….
        Nee we zwijgen niet…samen staan we sterk! X X X

          /   Reply  / 
  9. Seppie

    Het gaat er niet om of we boos worden of niet, het gaat erom dat we zoveel mogelijk de info verspreiden dat het foute boel is die troep. En voorkomen dat mensen er geld aan uit geven.
    Boycotten die bende , hahahah
    En als ze nog meer gaan boos wrden en nblijven troep schrijven.
    Dan verdienen ze dus nooit meer :)
    Voor mij is dit niet alleen maar om MJ, ook om niet langer toe te staan dat onrechtvaardigheid wordt genegeerd.

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Mijn idee Seppie; ik heb er hierboven ook al over geschreven. Er is een uitdrukking: de pen is machtiger dan het zwaard. En wij hebben het voordeel dat we niet hoeven te schrijven voor geld.

        /   Reply  / 
  10. Seppie

    Yeb. Met de “pen” gaan we onrechtvaardigheid te lijf. Net als het allemaal bij MJ is gedaan, alles begon met foute media lui.
    Dat heeft “the bad guys” flink geholpen om MJ te onderdrukken.
    Dat zal omgekeerd ook werken.
    En wij zijn met miljoenen, bring it on zou ik zeggen :) hahahaha, ik koop zip noppes nada van ze.
    En je zegt het zo goed, wij doen het niet voor geld.

    Gisteren was het die, vandaag is het MJ, dan weer een andere geliefde oprechte VIP.
    En niet lang daarna de gewone man/vrouw. Daar zijn ze al mee begonnen, (crisis mijn r…!)
    Zover laten we het niet komen.
    Er is zoveel waarvoor we zogenaamd denken te leven, maar in feite zijn we gehersenspoeld. En onbewust hielpen we precies de zakken te vullen van mensen waarvan we zeggen het zakkenvullers zijn.
    Well, NO MORE, spread the word. MJ is de schakel die ons zover brengt, en onze liefde voor hem, maar het gaat in feite om ons allen.
    Hoe lang blijven ze onze intelligentie verder ondermijnen.

    Tip, check YT filmpjes over het intervieuw met Ian Halperin, dan weet je wat die docu inhoud, hij verteld in geuren en kleuren.
    Lekker gratis voer om negatief richting deze docu te bloggen.
    Hoef je het boek nog de film te betalen, en hoor je van die gluiperd zelf wat hij wil laten zien.

    tegenwoordig gaat alles lekker snel via internet.
    Ik heb echt legio aan celebs gemailed, petieties ondertekend, DA Office en Attorney General Office aangeschreven om MJ’s “moordenaar(S) op te sporen.
    Hheerlijk dat iedereen zich inzet.
    Samen kunnen we alles.

      /   Reply  / 
    1. MJ-lover

      AMEN to that Seppie…..weet je nog wat MJ zei:
      “People write negatives things, cause they feel that’s what sells. Good news to them, doesn’t sell.”
      Michael Jackson

        /   Reply  / 
      1. Seppie

        You talk true stuff there, MJ kan helaas niet meer zeggen “Told you so people….”
        Zou hij ook niet doen die lieverd.

          /   Reply  / 
  11. Seppie

    Zat weer effe in “de pen”.
    Wat een verhaal he

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      Nou, jij hebt in ieder geval stof genoeg. Maar wat je schrijft bevalt me wel. Vooral dat Michael de schakel is tussen ons en dat het in feite om ons allen gaat. Dan is de cirkel weer rond, want dat is nu precies waar Michael voor stond, zijn boodschap. Internet is wat dat betreft een zegen en alle MJ-profiteurs onderschatten de kracht van de verzamelde MJ-liefhebbers die voor hem opkomen.

        /   Reply  / 
    1. MJ-lover

      Jaaaaaa, ik zit daar ook tussen……mooi hé!!

        /   Reply  / 
      1. Seppie

        O leuk! Ik zal als ik weer online ben effe op je profile kijken.
        Mocht je nieuwsgierig naar de mijn e zijn, just look feel free to look.

          /   Reply  / 
  12. Seppie

    Ja echt leuk,en ook fijne mensen, geen gedoe en zo, gewoon chill.
    Leuk dat je erbij zit, proud to be “a dot”
    hahahaha

      /   Reply  / 
  13. Laatbloeier

    Ik heb het aardig druk met lezen op de genoemde sites, haha …
    Er zijn trouwens nog een paar sites waar met respect en eerlijk over Michael wordt geschreven. Mogelijk kennen jullie ze al: Reflections on the Dance http://www.reflectionsonthedance.com/ en ook Michael jackson Truth Now http://mjtruthnow.com/
    Vandaag trouwens al weer 9 maanden geleden dat onze geliefde Michael de dood werd ingejaagd ….. I miss you Michael!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>