Jennifer Lopez klaagt ex aan wegens sekstape

J. LoCreative Commons License photo credit: stevebott

Omdat ze bang is dat haar ex-man Ojani Noa de pikante beelden die hij van haar heeft  daadwerkelijk zal vrijgeven, heeft Jennifer Lopez een rechtszaak tegen hem aan gespannen.

Dat meldt de Amerikaanse  website TMZ zondag.

De Cubaanse ex-lover is druk bezig met de voorbereidingen van How I married Jennifer Lopez: The J-Lo and Ojani Noa story.

‘De film gaat over mij en mijn droom, die volledig werd neergehaald door iemand waarvan ik dacht dat ze een goed persoon was’, aldus de verbolgen ex. De opnames van dit pareltje zouden volgend jaar februari moeten beginnen.

Behalve deze film is de Cubaan ook van plan een  homevideo van J-Lo uit te brengen. Hierin zou een groot aantal onthullende en pikante beelden van de diva zijn te zien.

Noa heeft de sekstape in kwestie al aan de National Enquirer getoond. Volgens deze Amerikaanse site is Lopez op de tape onder meer op een motor  in een minirokje en zonder ondergoed te zien. Ook zou ze in een van de scènes billenkoek van haar ex krijgen.

De Latina-zangeres voelt er vanzelfsprekend weinig voor dat het grote publiek van deze opnames mee kan genieten. Volgens haar is dat een aantasting van haar privacy. Daarom eist ze nu bijna 7 miljoen euro van haar ex als hij zijn plan doorzet.

Lopez en Noa waren nog geen jaar met elkaar getrouwd: van februari 1997 tot januari 1998. Kort nadat ze uit elkaar gingen kreeg Lopez iets met Ben Affleck, een relatie die uiteindelijk mede door alle media-aandacht kapot ging.

Lees ook:Het liefdessprookje van Jennifer Lopez is UIT
Lees ook:Jennifer Lopez en Casper Smart uit elkaar
Lees ook:Jennifer Lopez ook uit American Idols
Lees ook:‘Jennifer Lopez gaat jureren voor American Idol’
Lees ook:Mariah Carey vervangt Jennifer Lopez in jury American Idol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>