Het liefdessprookje van Jennifer Lopez is UIT

We waren helemaal in shock vandaag. Jennifer Lopez en Marc Antony gaan uit elkaar, scheiden. Ongelofelijk. Zeven jaar heeft het liefdessprookje geduurd en nu is die als een zeepbel uit elkaar geklapt.Volgens entertainmentsite TMZ gaan de twee als vrienden uit elkaar. Ze zouden er beide vrede mee hebben. De koek zou op zijn. Dus zelfs als je zo geweldig mooi en succesvol als JLO bent, kan je huwelijk dus mislukken. Yesss. Wat dat betreft zijn ‘celebs’ net ons gewone mensen.

Gisteren hebben JLo en Marc hun scheiding officieel naar buiten gebracht, wie denkt dat JLo thuis met de Kleenex met een dekentje op de bank ligt te snikken, heeft het mis. JLo is met haar kinderen op het strand gesignaleerd. Ze zat er ontspannen bij. Ze dronk een wijntje en ze had de kids, de tweeling, bij haar. Volgens ooggetuigen was ze er prima aan toe.

Check deze link om haar ‘happy-uit-elkaar’ foto’s te zien:

http://www.tmz.com/2011/07/16/jennifer-lopez-marc-anthony-divorce-july-fourth-beach-malibu-photo-rachel-zoe/

Lees ook:Marc geeft JLo het nakijken
Lees ook:Ex JLo lijkt blij met scheiding
Lees ook:Marc Klein Essink gaat scheiden
Lees ook:Marc Klein Essink ging al eerder vreemd
Lees ook:JLo is broeds…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>