Mariah Carey vervangt Jennifer Lopez in jury American Idol

En ja hoor, het is officieel: Mariah Carey heeft de jurystoel overgenomen van Jennifer Lopez in American Idol. De 42-jarige zangeres ontvangt voor haar aanzitten het eerste jaar maar liefst een bedrag van $18 miljoen (ongeveer 14 miljoen euro).  Ze is hiermee het hoogst betaalde jurylid ooit. Jennifer Lopez ontving voor haar eerste jaar 12 miljoen dollar, zo meldt TMZ.

Na de aankondiging van Steven Tyler op 13 juli dat hij het echt voor gezien hield bij de show, kondigde ook Jennifer Lopez aan dat ze seizoen 12 niet meer mee zal maken. Randy Jackson bleef als enige over van de jury. Met Mariah Carey aan boord is er nog slechts een jurystoel over en de geruchten gaan van Miley Cirus tot Adam Lambert. Maar ook Aretha Franklin heeft laten weten interesse te hebben om het programma een jaar te doen.

Dat wordt nog een spannende eindronde voor American Idol: wie vult die laatste stoel?

Lees ook:Nicki Minaj en Keith Urban maken American Idol jury compleet
Lees ook:Jennifer Lopez ook uit American Idols
Lees ook:Steven Tyler verlaat American Idols
Lees ook:‘Jennifer Lopez gaat jureren voor American Idol’
Lees ook:Mariah Carey trouwt voor de derde keer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>