‘Michael Jackson-film is bedrog!’

Michael Jakson - This Is ItCreative Commons License photo credit: Michael Jacksonfan

De marketingcampagne rond de film van Michael Jackson is in volle gang.

Maar de laatste beelden van de King of Pop kunnen niet iedereen in vervoering brengen.

Een groep die-hard-Jackson-fans is zelfs woedend op de makers…

This is It zou een goed beeld moeten geven van de laatste weken van Michael Jackson.

Volgens fans is dit mislukt. Zij menen dat de film een ‘gecensureerde, doorgestoken en valse indruk’ geeft. Hoewel de zanger in de laatste weken voor zijn dood er slecht aan toe was, blaakt hij op alle beelden van de energie.

De ‘grimmige realiteit’ wordt hierdoor geweld aangedaan, vinden de kersverse actievoerders. Dat een deel van de opbrengst van de film ten goede komt aan de promotors is hen eveneens een doorn in het oog.

De fans houden hen namelijk deels verantwoordelijk voor de dood van hun grote idool. Jackson zou gedwongen zijn om om op te treden op momenten wanneer zijn zwakke gezondheid dat eigenlijk niet toeliet.

Om de wereld op de hoogte te stellen van deze wanpraktijken zijn de boze fans onder naam This-is-not-it een voorlichtingscampagne begonnen om de ‘waarheid’ over de laatste dagen van de King of Pop wereldkundig te maken. De actievoerders zijn onder meer van plan om flyers uit te delen op premières van de film.

De actiegroep bestaat uit de harde kern van Jacksons fans  uit tien verschillende lande. Velen hebben in de afgelopen jaren tijd met hun idool doorgebracht. Ook waren ze in 2005 bijna dagelijks bij de rechtbank aanwezig toen Jackson verdacht werd van kindermisbruik.

Wie zich aan wil sluiten bij deze actie kan ook op Facebook terecht.

Bekijk hier een promotiefilmpje van de groep:

Lees ook:SBS dagenlang in het teken van Michael Jackson
Lees ook:Jacksonfans niet meer welkom bij graf
Lees ook:Michael Jackson documentaire “Gone too Soon”
Lees ook:Trailer This is it Michael Jackson in première (video)
Lees ook:Debbie Rowe heeft graf Michael Jackson eindelijk bezocht

10 Reacties // Reageer

10 thoughts on “‘Michael Jackson-film is bedrog!’

  1. woman in the mirrow

    Zoals met “alles”moet er klei harde valuta verdient worden, bij leven & dood….zowiezo, vind ik dat alles rondom het overlijden van M.j “opgeblazen”is.Alle Tributes, die op een gegeven moment niets meer te maken hadden met de “ster”…maar meer met “graantje meepikken”…Zonde, want M.J was een “ras-artiest”…een troost..zoals de man leefde, zo gaat het ook verder na zijn dood…

      /   Reply  / 
  2. lisette

    in this short film you see the true but in the this is it you see he is and was always the king but this film let us see that the film were always see happyness aren’t the truth he wasn’t always happy but many of times he was sad its so diffecult that see michael we love you never forget you,

    vertaling:P:

    in deze korte film zie je hoe het echt zat dat michael niet altijd vrolijk was juist het tegenovergestelde in de this is it film zie je dat hij nog steeds de king was maar zoals je inde film ziet was hij niet altijd blij maar mee sad oftewel bedroefd:( we vergeten je nooit michael NOOIT

      /   Reply  / 
  3. anna

    snap er echt helemaal niks meer van,en ga me er niet meer verder in verdiepen.ik zag het toen meteen al dat jackson er slecht uitzag.ik ga ook niet daar this is it.dat is alleen maar om geld in het laadje te brengen.mar ach jackson was zelf ook niet vies van geld dus……..ik zou zeggen,mensen veel plezier bij this is it.

      /   Reply  / 
  4. a

    de film is ook bedrog.maar mensheid is kuddevolk.ze geloven meteen alles.blij dat ik altijd mn eigen opinie er op na heb gehouden.mij zie je niet bij this is it.maar ja massa hysterie hou je toch niet tegen.het is gekte,en het gekke is dat ze het eigenlijk wel weten maar toch naar die film gaan.ik had ergens gelezen dat michael gezond was ineens.raar,eerst niet toen ineens weer wel.raar.

      /   Reply  / 
  5. ander oog

    Als ze bij de wereldwijde premieres willen protesteren. Hoe kunnen ze dan nu al weten hoe de film is??????????? Daarnaast gaat de film over de repetities voor de concerten. Het is geen bigbrother film over de laatste dagen van MJ. Beetje zielige reacties van de harde fans. Maar nu zijn deze harde fans ook een beetje zielig. Dus dat past wel bij elkaar.

      /   Reply  / 
  6. jones

    het is bekend dat hij aan zelfdestructie deed.en als je niet goed eet en slaaptekort hebt houd je lichaam dat in eerst instantie wel vol,maar niet jaren.of het zijn allemaal lulverhalen geweest,en was het een oergezonde kerel.kijk naar zn vader,en zn broers.allemaal gezond.maar hij heeft wel aan zn lichaam zitten knoeien.alles moest vreemd en vaag bij hem.waarom niet op een gewone manier kinderen.heel achterlijk leven hield ie er op na,en de natuur laat toch niet met zich spotten.

      /   Reply  / 
  7. brigitte

    alles aan michael was mysterie.ook zijn dood.een raadselachtige man.we komen er nooit achter.

      /   Reply  / 
  8. woman in the mirrow

    Geheimzinnigheid siert de mens ( man)

      /   Reply  / 
    1. a

      tsja,t kan ook tegen je werken.kijk naar het vermeende kindermisbruik wat ie in zn schoenen geschoven kreeg.dan is mysterieus doen niet meer leuk.

        /   Reply  / 
      1. woman in the mirrow

        Klopt…ik denk niet dat M.J zich er altijd van bewust was, wat zijn acties teweeg zouden brengen, wat de nasleep ervan was, wat dit betreft is hij letterlijk altijd een “kind” gebleven…..die overzien ook niet altijd de consequenties van hun handelen….zonde…dat hij “niet genoeg” mensen om zich heen had, die hem ff. ‘met beide” benen op de grond lieten neerdalen, aan de andere kant we hebben het hier wel over een volwassen man, maar ja..niet iedereen wordt op de zelfde manier volwassen en sommigen worden dit nooit…maar over een ding, kunnen we in elk geval niet te discusseren, hij was en blijft een groot artiest, denk niet dat iemand hem dit zal nadoen…rip M.J

          /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>