Trailer This is it Michael Jackson in première (video)

art around the parkCreative Commons License photo credit: Ralph Hockens

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk zijn de eerste beelden van de Michael Jackson-film dan toch vrijgegeven.
Zondagnacht is de trailer van de film wereldwijd in première gegaan.

In This is it zijn de laatste repetities van Michael Jackson voor de concertreeks in Londen te zien. De beelden tonen de King of Pop vlak voor zijn overlijden, terwijl hij vol vuur aan het dansen en regisseren is.

‘Michael Jackson’s This Is It captures the singer, dancer, filmmaker, architect, creative genius and great artist at work as he creates and perfects his final show’, aldus het persbericht van prducent Columbia Pictures.

Kenny Ortega ‘High School Musical’ is verantwoordelijk voor de regie van de film, die vanaf 28 oktober twee weken in de bioscopen te zien zal zijn.

Waar This is it in Nederland zal draaien, hoeveel de kaartjes gaan kosten en hoe je ze kunt reserveren is vooralsnog onduidelijk. De filmmaatschappij verwacht niettemin een overweldigende belangstelling.

Bekijk hier de trailer:

Lees ook:Michael Jackson-film maar twee weken in bios
Lees ook:‘Sharpay’ krijgt eigen show
Lees ook:Video: Chaos op het strand voor Zac Efron
Lees ook:Michael Jackson documentaire “Gone too Soon”
Lees ook:This is it-kaarten zaterdagnacht te koop!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>