Robert Pattinson en Kristen Stewart samen uit in Chateau Marmont

Twilight fans kunnen opgelucht adem halen: er lijkt weer wat normaliteit te komen in de relatie tussen Robert Pattinson en Kristen Stewart. Afgelopen zaterdag werd het Twilight koppel gespot terwijl ze uitgingen in Chateau Marmont in Hollywood. Twee getuigen hebben bevestigd aan US Weekly dat Robert Pattinson en Kristen Stewart samen arriveerden voor een verjaardagsfeest dat in het wereldberoemde hotel werd gegeven. Ze kwamen het hotel binnen via een zijingang in de tuin. 

Een andere getuige voegt toe dat Pattinson een van zijn vele baseball caps ophad. Het stel was sowieso casual gekleed. Volgens aanwezigen leek het erop dat Kristen en Robert het prima hadden samen. Het bericht maakt meteen een eind aan de speculatie rond een eventuele flirt van Pattinson met Dree Hemingway. Hemingway zelf had via Twitter al laten weten dat het gerucht nonsens was, maar dit soort berichten zijn hardnekkig.

Met dit nieuws lijkt de wens van Gil Birminham uit te komen. De acteur, die Billy Black (en Taylor Lautner‘s vader) speelt in de Twilight serie, was afgelopen weekend op een Twilight conventie in Birmingham. Tijdens de Q&A mogen de aanwezige fans vragen stellen. Gil kreeg de vraag voorgelegd: “Als je één ding zou kunnen regelen voor je dood gaat, wat zou je dan in orde maken?” Van alle dingen die hij kan antwoorden (wereldvrede, honger bestrijden, you name it) zegt hij: “Ik zou de relatie tussen Robert Pattinson en Kristen Stewart weer in orde willen maken!”. Het antwoord leidde tot grote hilariteit bij zijn collega acteurs. Hadden ze het hele weekend de relatie kunnen mijden, gooide Gil het 10 minuten voor het einde van de conventie alsnog op tafel.

Chateau Marmont is een bekende hot spot in Hollywood. Het is hetzelfde hotel dat eind augustus Lindsay Lohan nog de toegang weigerde. Ze moest eerst de rekening voldoen van $46.000 die nog openstond. Inmiddels heeft Chateau Marmont de ban opgeheven en is Lindsay Lohan weer welkom in het hotel. Ze werd afgelopen weekend ook in het hotel gesignaleerd.

Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson samen uit eten
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart uit elkaar?
Lees ook:Kristen Stewart en Justin Theroux? Perez Hilton zet zichzelf voor schut!
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart gaan samen het nieuwe jaar in
Lees ook:Kristen Stewart ook bij Londen premiere in doorschijnende jurk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>