Gil Birmingham’s enige wens: relatie Rob en Kristen in orde maken

Gil Birmingham de relatietherapeut! De acteur, die Billy Black (en Taylor Lautner‘s vader) speelt in de Twilight serie, is dit weekend op een Twilight conventie in Birmingham. Tijdens de Q&A mogen de aanwezige fans vragen stellen. Gil kreeg de vraag voorgelegd: “Als je één ding zou kunnen regelen voor je dood gaat, wat zou je dan in orde maken?” Van alle dingen die hij kan antwoorden (wereldvrede, honger bestrijden, you name it) zegt hij: “Ik zou de relatie tussen Robert Pattinson en Kristen Stewart weer in orde willen maken!”. 

Tot grote hilariteit van het aanwezige publiek verslikte Gil’s collega Daniel Cudmore zich bijna letterlijk. Een van de aanwezige Twilight fans zegt hierover: “Het was hilarisch. Niet alleen vrat het publiek het antwoord van Gil op. Daniel’s reactie was indien mogelijk nog leuker. Hij sprong uit zijn stoel en zei: “Het is ongelooflijk! Bijna het hele weekend hebben we het volgehouden om het onderwerp Rob Pattinson en Kristen Stewart te vermijden en nu, tien minuten voor het einde van de conventie, zeg je dit!”

Ik hoop van harte dat een van de aanwezigen dit op YouTube zet, want dit filmpje wil ik zien. We houden je op de hoogte. Op de conventie waren ook Peter Facinelli (Carlisle Cullen), Alex Meraz (Paul), Kiowa Gordon (Embry), Tyson Houseman ( Quil) en Justin Chon (Eric) aanwezig. Daniel Cudmore is de Canadese acteur die de rol van Felix speelt, een Volturi vampier in de Twilight Saga. In de Twilight serie speelt Gil Birmingham de stamoudste van de Quileute indianen en de vader van Jacob Black, gespeeld door Taylor Lautner.

Foto boven komt van Gil Birmingham’s Facebook pagina.

Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart samen uit in Chateau Marmont
Lees ook:MTV First: Taylor Lautner, Robert Pattinson en Kristen Stewart
Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson samen uit eten
Lees ook:Robert Pattinson in Good Morning America
Lees ook:Kristen Stewart ook bij Londen premiere in doorschijnende jurk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>