Robert Pattinson date niet met Dree Hemingway

De mysterieuze blondine waarmee Robert Pattinson afgelopen week werd gefotografeerd is níet actrice Dree Hemingway. De foto’s die opdoken waren afgelopen zaterdag genomen in de Electric Room Bar in New York en waren korrelig en donker.

Ze lieten de Twilight acteur zien met een nog ongeidentificeerde dame, met een heleboel mensen om hen heen. Niet meer en niet minder. Geen geflikfooi, geen aanraken, gewoon een man en vrouw in gesprek in een uitgaansgelegeheid.

Uiteraard werd in diverse media direct gespeculeerd over 1. wie de dame is 2. wat dit betekent voor de relatie van Pattinson met Kristen Stewart. Immers, de het koppel dat elkaar leerde kennen op de set van Twilight zou weer bij elkaar zijn.  Volgens Hollywood Life zou de dame model en actrice Dree Hemingway zijn. Zij brachten het verhaal “exclusief” en als “100% waar”.

Laat Hemingway nou twitteren dat ze niet alleen zaterdag niet in gezelschap van Robert Pattinson was. Ze was niet eens in New York en is nog nooit in Electric geweest. De actrice was in Brussel en ze moest zelf vreselijk lachen om de geruchten:” Even officieel: ik was níet met Robert Pattinson. Ik vind dit allemaal hilarisch, als je in aanmerking neemt dat ik in Brussel ben en nog nooit in Electric ben geweest.” Hollywood Life heeft inmiddels het onzin verhaal van haar site gehaald.

De site Gossip Cop zit bovenop het verhaal en belooft ons te melden zodra ze meer weten over wie de mysterieuze dame is. Ooooh ja… heb je de foto’s van Robert Pattinson nog niet gezien? Ze staan op diverse plekken op het internet. Klik vooral hier voor de korrelige, weinig onthullende foto’s die genomen zijn in de Electric Room Bar.

Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart samen uit in Chateau Marmont
Lees ook:Robert Pattinson en Kristen Stewart uit elkaar?
Lees ook:Kristen Stewart ook bij Londen premiere in doorschijnende jurk
Lees ook:Liefdesnestje Robert Pattinson en Kristen Stewart te koop
Lees ook:Kristen Stewart en Robert Pattinson samen uit eten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>