[Update] LL Cool J betrapt inbreker en breekt zijn kaak

LL Cool J kwam oog in oog te staan met een inbreker op 22 augustus.  De inbreker dacht rond 2 uur (L.A. tijd) in te breken in LL’s huis en kwam voor een verrassing te staan toen de eigenaar thuis bleek te zijn. 

[Update 24 augustus]: De inbreker, Jonathan A. Kirby, is 52 jaar en staat een straf van 38 jaar of zelfs een levenslange gevangenisstraf te wachten. De inbreker is voor de derde keer opgepakt, wat zoveel betekent als 3 keer is uit. Met dank aan TMZ.

Volgens de politie van Los Angeles, lag de acteur/rapper te slapen op de 1e verdieping toen hij geluiden op de benedenverdieping hoorde. Beneden gekomen stond LL Cool J oog in oog met de inbreker.  Het alarmsysteem was ingeschakeld waardoor de politie snel ter plaatse was. Maar niet nadat de NCIS Los Angeles acteur de inbreker tegen de grond had gewerkt. De inbreker liep een gebroken neus en gebroken kaak op. Dit meldt TMZ.

Lees ook:Daniel Baldwin’s vrouw wil hem vermoorden
Lees ook:Lily Allen verschijnt compleet naakt op balkon
Lees ook:Twilight acteur Bronson Pelletier gearresteerd
Lees ook:Sons of Anarchy acteur Johnny Lewis dood na vermoorden 81 jarige
Lees ook:Eva Mendes belt 112 tijdens de kerstdagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>