Eva Mendes belt 112 tijdens de kerstdagen

MARRAKECH, MOROCCO - DECEMBER 04: Actress Eva Mendes poses for a Photocall during the 10th Marrakech Film Festival on December 4, 2010 in Marrakech, Morocco. (Photo by Dominique Charriau/Getty Images)

Bij actrice Eva Mendes zijn de kerstdagen niet geheel rustig verlopen. De actrice heeft midden in de nacht het alarmlijn nummer 911, bij ons 112, gebeld, omdat ze rare geluiden in haar woning in Hollywood hoorde. Eva vreesde dat er indringers bij haar naar binnen waren gekomen. En daarmee doelde ze niet op de kerstman die normaal gesproken via de schoorsteen binnen komt :) De politie heeft gelijk maatregelen genomen en is niet alleen langs gekomen, maar zijn ook in een politie-heli gestapt en over haar woning gevlogen. Eva heeft de politie om 3.40 uur gebeld, nadat de alarminstallatie af was gegaan. Na een grondige inspectie over en rondom het terrein van Eva Mendes kwam de politie tot de conclusie dat er geen indringers aanwezig waren. Gelukkig maar! Na nog een extra inspectieronde te hebben gedaan, voelde Eva zich weer safe en is de politie vertrokken.

Lees ook:Mislukte inbraak bij doodzieke Zsa Zsa Gabor
Lees ook:Sons of Anarchy acteur Johnny Lewis dood na vermoorden 81 jarige
Lees ook:Ashton Kutcher slachtoffer van vals 911 telefoontje
Lees ook:Inbraak bij Paris Hilton
Lees ook:Eva Mendes komt met sekstape!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>