Cher maakt musical over haar leven

Cher heeft op Twitter plannen onthuld om op Broadway een musical te produceren over haar leven. De musical zal gespeeld worden door drie versies van haar, in drie verschillende fases van haar leven. Een actrice zal haar neerzetten in de periode dat ze getrouwd was met Sonny Bono en gedurende hun Sonny & Cher periode. Een andere actrice zal de periode uitbeelden van ná haar scheiding van Sonny in 1975 tot – en gedurende de periode van haar tour Believe in 1999. De derde actrice zal een huidige versie van de Burlesque ster op het podium brengen.

De Goddess of Pop is veelzijdig en heeft een Academy Award, een Emmy Award, drie Golden Globes en een Cannes Film Festival award op haar naam staan voor haar werk in de film, televisie en muziek. Ze is de enige in de geschiedenis die een award in al deze categoriën mocht ontvangen.

Lees ook:Oscar en Emmy winnaar Marvin Hamlisch overleden
Lees ook:Dochter van Cher wordt man
Lees ook:Twee Golden Globes voor Avatar
Lees ook:Jurk Jennifer Lawrence tijdens Golden Globes trending topic
Lees ook:The King’s Speech nu al de koning onder de Oscarnominaties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>