Dochter van Cher wordt man

Them toolsCreative Commons License photo credit: jurek d.

Terwijl Cher er alles aan om op haar 63ste nog steeds wulps en vrouwelijk uit te zien, moet haar dochter daar niets van weten.

Chastity Bono wil zich zelfs om laten bouwen tot een man.

Het was al langer bekend dat de 40-jarige dochter van Sonny en Cher niet blij is met haar geaardheid. Sinds ze op haar achttiende uit de kast was gekomen, heeft ze openlijk met haar vrouwelijkheid geworsteld.

Naar nu bekend is geworden is Chastity na veel wikken en wegen daarom eerder dit jaar met een programma tot geslachtsverandering begonnen.

Bono’s publiciteitsagent Howard Bragman heeft dit nieuws donderdag tegenover TMZ bevestigd.  Opmerkelijk is dat Bragman al in de mannelijke vorm over de dochter van Sonny en Cher praat.

‘Ja het is waar. Chaz heeft, na jarenlange overdenkingen, de moedige stap genomen blijk te geven van zijn ware identiteit’, aldus de agent.

‘Hij [Chastity] is trots op zijn besluit en dankbaar voor de steun van zijn naasten. We vragen de media om Chaz’s privacy te respecteren gedurende het lange proces waar hij nu in zit. Gedurende deze periode zal hij geen interviews geven.’

Chastity hoopt dat zijn beslissing tot geslachtsverandering het makkelijker maakt voor anderen om hetzelfde te doen.

Lees ook:Chastity Bono nu officieel Chaz
Lees ook:Dochter Warren Beatty en Annette Bening wordt man
Lees ook:Chers dochter is een dikke man geworden
Lees ook:Cher maakt musical over haar leven
Lees ook:Cher was het best op haar 40ste

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>