Kaarten Michael Jacksons herdenking verloot

Michael Jackson StudyCreative Commons License photo credit: CainAndToddBenson

De herdenkingsbijeenkomst voor Michael Jackson zal dinsdag in het Staples Center in Los Angeles worden gehouden.

Fans die er bij willen zijn, kunnen zich hier vanaf zaterdag 4 juli voor inschrijven via een website.

Vrijdag werd in een persconferentie door de organisatie bekend gemaakt dat fans van de King of Pop gratis naar zijn herdenkingsbijeenkomst toe kunnen.

Verloot
Zondag 5 juli zullen de kaartjes worden verloot onder de mensen die zich hiervoor via de website hebben ingeschreven. Haast is wel geboden. Voor het Staples Center zijn slechts 11.000 kaarten beschikbaar. In het nabijgelegen Nokia Theatre zijn nog eens 6500 mensen welkom.

De uitverkorenen kunnen op maandag 6 juli hun kaartjes ophalen. Per persoon worden twee kaarten verstrekt.

Armbandjes
Om te voorkomen dat de gelukkige winnaars hun tickets door verkopen, zullen er speciale armbandjes worden uitgegeven. Alleen mensen die op de dag van de herdenking een kaartje en een armband hebben, kunnen bij de bijeenkomst binnenkomen.

‘Ik hoop dat men hier respectvol mee om kan gaan en niemand er misbruik van maakt. Wie dat wel doet: ga je schamen’, verklaarde een woordvoerder tijdens de persconferentie over de bijeenkomst.

Programma
Over het programma van de herdenking zijn nog geen details vrijgegeven. De invulling hiervan is nog niet rond. Al dat door de organisatie werd gezegd is dat het zal gaan om ‘een herdenkingsdienst waarin het leven van Jackson wordt gevierd’.

De familie Jackson heeft laten weten dat de herdenking wereldwijd gratis mag worden uitgezonden. In Nederland is de bijeenkomst rechtstreeks bij de NOS op Nederland 3 te volgen. De exacte tijd van de uitzending is nog niet bekend.

Klik hier om je in te schrijven.

Lees ook:Jacksons herdenking te duur voor Los Angeles
Lees ook:Belastingbetaler betaalt kosten Jackson-herdenking
Lees ook:Jackson in Hollywood Hills begraven; programma herdenking bekend
Lees ook:Michael Jackson-tickets aangeboden op eBay
Lees ook:Michael Jackson dinsdag begraven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>