Adele is wéér ziek

Adele heeft haar tour in de USA gecancelled. In september meldde de zangeres zich al een dag of vijf ziek, omdat ze last van haar keel had. Daarna pakte ze de draad weer op, maar contactmusic.com weet nu te vertellen dat de zangeres opnieuw door keelproblemen geveld is. Het gaat niet goed met haar stem.

Ze zou op vrijdag 7 oktober aan een tournee in Amerika beginnen, maar Adele heeft zojuist tien concerten geannuleerd. “Ik heb hier heel veel moeite mee. Ik wil zo graag optreden, maar mijn stem is ernstig verzwakt. Ik moet nu eerst bijkomen en mijn stem laten herstellen”, aldus Adele.

Het is de derde keer dat Adele haar Amerikaanse fans teleur stelt. In 2008 schrapte ze een tour wegens familieproblemen, begin 2011 liet ze het afweten, omdat ze een heftige keelontsteking had en nu is het de derde keer, omdat haar stem er slecht aan toe is en de zangeres oververmoeid is.

Zou ze soms iets tegen Amerika hebben? Die Adele. We wensen haar het beste!

 

Lees ook:Adele komt met een concerttour in 2015, eindelijk!
Lees ook:Adele houdt van haar vetrolletjes
Lees ook:Miley Cyrus doet niet meer aan twerken
Lees ook:Adele krijgt kookles van Nigella Lawson
Lees ook:Fan verpest feestje Adele tijdens Grammy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>