Fan verpest feestje Adele tijdens Grammy

Een televisie presentator uit de Oekraine kan een straf verwachten voor zijn onverwachte optreden tijdens de Grammy Awards afgelopen zondag. Vitalli Sediuk kreeg het voor elkaar om het podium te betreden op het moment dat zangeres Adele haar Grammy kreeg uitgereikt door Jennifer Lopez.

Sediuk, gekleed in een smoking, kreeg de kans om te zeggen: “Het is een eer om deze prijs te ontvangen.” Gevolgd door een “Ik hou van je, Adele!” terwijl we Adele het podium op zien klimmen. Een stomverbaasde Jennifer Lopez kijkt vervolgens toe, hoe de man het podium verlaat. De beveiliging houdt de man vervolgens vast, tot de LAPD hem arresteert.  Hij heeft een nachtje in de cel doorgebracht, maar wordt op 4 maart voorgeleid. Er zal hem huisvredebreuk ten laste gelegd worden.

Het is dezelfde televisiepresentator die het presteerde om op de premiere van  Men in Black 3 in Moskou te proberen Will Smith te zoenen:

Lees ook:‘Jennifer Lopez gaat jureren voor American Idol’
Lees ook:Adele is zwanger
Lees ook:Jennifer Lopez ook uit American Idols
Lees ook:Jennifer Lopez eist 20 miljoen dollar van chauffeur
Lees ook:Bitchfight tussen Jennifer Lopez en Taylor Swift

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>