Wat je altijd al wilde weten over boer Jos…

All You Need Is LoveCreative Commons License photo credit: lv4tunes

Zondag is de laatste uitzending van Boer zoekt Vrouw.

Dan zullen we eindelijk weten wie van de boeren nog steeds bij zijn ‘ware’ is gebleven…
In de afsluiting van dit seizoen kijken we terug op alle hoogtepunten uit de voorgaande afleveringen.

Ook de vijf boeren die niet genoeg brieven kregen om uiteindelijk deel te mogen nemen vertellen hun verhaal. Hoe is het hen ondertussen vergaan in de liefde?

Het lijkt er op dat de partnerscore bij de vijf heren die wel op tv waren te zien dit jaar hoog ligt. Elk van hen heeft uiteindelijk een vrouw weten te kiezen. Toch zagen we vorige week wel wat spatjes op het liefdesblazoen van Wietse en Neeltje. Zijn de twee daar in de afgelopen drie maande overheen gekomen?

De meest besproken boer van deze serie is toch wel Jos. Hij kreeg niet alleen de meeste brieven, maar wist met zijn charmes ook nog eens de harten van menig vrouwelijk tv-kijker te kapen.

Of hij en Dycke het de afgelopen periode vol hebben gehouden, zullen we snel zien. Wie nog meer over de bloemenboer wil weten, krijgt nog een kans.

Direct na de laatste uitzending neemt Jos plaats achter de webcam, waarna je met hem kunt chatten.  De kans om alles wat je nog over hem wilde weten te vragen.

De vragen kunnen tijdens de chat via Twitter gesteld worden, maar kunnen vanaf nu ook al via een formulier op de website verstuurd worden. Klik daarvoor hier.

De videochat met boer Jos duurt een half uur. Zou Dycke er ook bij zijn? Fans van haar kunnen in ieder geval al een radio-interview beluisteren, waarin ze ingaat op de roddels dat zij en Jos elkaar al langer zouden kennen…

Lees ook:Liegt Boer Jos over zijn relatie met Dycke?
Lees ook:Boeren uit Boer zoekt Vrouw allemaal nog samen!
Lees ook:Eet Boer Jos van twee walletjes?
Lees ook:Boeren uit Boer zoekt vrouw nog steeds bevangen door vlinders
Lees ook:‘Boer Jos is nog steeds smoorverliefd’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>