Boeren uit Boer zoekt Vrouw allemaal nog samen!

BalaraçãoCreative Commons License photo credit: HE*ART

De uitzending van afgelopen zondag gaf wellicht wat twijfels.

Toch ziet het er naar uit dat alle boeren uit Boer zoekt Vrouw nog samen zijn met de vrouw van hun keuze.

Niet alleen bij Jos en Dycke zijn de vlinders voelbaar, ook bij Peter en Hanneke, Hans en Audrey. Ja, zelfs bij Wim en Astrid!

Dat blijkt uit gesprekken die de Telegraaf deze week met dorpsgenoten van de deelnemende boeren heeft gevoerd.

Zo laat de buurvrouw van Wietse weten dat de stille melkveehouder nog steeds met de hippe Neeltje is. Dat terwijl er tijdens de citytrip naar Belfast toch enige twijfel bij de Friese boer ontstond.

Zijn vriendin liet hem weten graag samen te willen wonen, maar dat ging hem te vlug. Het lijkt er op dat er door dit verschil van inzicht geen breuk is ontstaan in de relatie.

Wel heeft een kennis van de 35-jarige Wietse hem een kaart gestuurd met de tekst ‘Gefeliciteerd met Neeltje. Nu moet je wel je handen laten wapperen.’

Want in dat laatste schuilt volgens hem een probleem. ‘Wietse is een echte boer en heeft nog nooit een vrouw gehad. Daarom lijkt het alsof hij niet bij Neeltje past. Hij weet gewoon niet hoe hij het moet aanpakken,’ verklaart hij tegenover de krant.

‘Wietse heeft altijd alleen maar gewerkt en volgende maand wordt hij al 36 jaar. Tijd dat hij eens tussen die koeien vandaan komt.’ De moeder van de Fries staat in ieder geval vierkant achter zijn relatie. ‘(…) Zijn moeder erg blij met haar schoondochter. Ze vindt het een leuke meid.’

Ook Hans zette na zijn romantische weekendje vraagtekens bij zijn liefde voor Audrey. De bloementeler wil graag een partner die hem tegengas kan bieden, iets wat de in en in goede vrouw van zijn keuze niet lijkt te kunnen.

Na een goed gesprek op een van de laatste dagen van de trip werd afgesproken om elkaar de tijd te gunnen om aan elkaar te wennen.

Zoals het er nu naar uitziet, heeft die acclimatisatie goed uitgepakt voor de 27-jarige gerberakweker. Afgelopen week is hij namelijk nog samen met Audrey in zijn woonplaats Blitterswijck gespot.

Boer Wim tot slot lijkt ook nog steeds bij Astrid te zijn. Hij zou zelfs zelfs al samen met haar bij collega’s in het dorp hebben bezocht.

Aan de boeren zelf kunnen we niet vragen hoe het nu echt zit. Het lijkt er echter op dat het vierde seizoen van Boer zoekt Vrouw erg succesvol verlopen is.

Zondag zullen we het weten!

Lees ook:
- ‘Boer Jos is nog steeds smoorverliefd’

- Zwaar weer voor boeren van Boer zoekt Vrouw!

Lees ook:Boeren uit Boer zoekt vrouw nog steeds bevangen door vlinders
Lees ook:Zwaar weer voor boeren van Boer zoekt Vrouw!
Lees ook:Wat je altijd al wilde weten over boer Jos…
Lees ook:‘Boer Jos is nog steeds smoorverliefd’
Lees ook:Boer zoekt Vrouw-Neeltje naakt in de FHM?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>