Mia Farrows broer dood gevonden

CiceroCreative Commons License photo credit: dno1967

Een nieuwe tragedie in het leven van Mia Farrow.

Nog geen half jaar na het overlijden van haar dochter is het levenloze lichaam van haar broer gevonden.

Patrick Farrow (66) werd maandagavond dood gevonden in zijn huis in Vermont. De politie vond hem na een telefonische noodoproep vanuit zijn huis. De naam van de vrouwelijke beller is onbekend.

Verdachte omstandigheden
Het lichaam van het slachtoffer zal een autopsie ondergaan om de oorzaak van het overlijden te achterhalen. Een woordvoerder van de politie in Vermont laat weten dat niet wordt uitgesloten dat Farrow ‘onder verdachte omstandigheden’ om het leven is gekomen.

Samen met zijn vrouw Susan runde Patrick Farrow een goedlopende galerie in Castleton, Vermont. Voor zijn beeldhouwwerken ontving hij talloze prijzen, waaronder de Allied Artists of America Award en de prijs van the National Sculpture Society.

Familetragedie
Patricks dood is de zoveelste familetragedie op een rij voor Mia Farrow. Zijn einde komt nog geen half jaar na het overlijden van haar geadopteerde dochter Lark Previn (35). Zij stierf in december 2008 na een langdurig ziekbed.

Zeven maanden daarvoor was de neef van de actrice, Jason Dene, in Irak om het leven gekomen. De 37-jarige sergeant diende op dat moment al ruim twintig jaar in het Amerikaanse leger.

Lees ook:Sons of Anarchy acteur Johnny Lewis dood na vermoorden 81 jarige
Lees ook:Bruce Springsteens neef dood aangetroffen
Lees ook:Oudste zoon Sylvester Stallone overleden
Lees ook:Ontredderde Sylvester Stallone: heb respect voor mijn overleden zoon
Lees ook:Lijk gevonden in tuin Christian Bale

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>