Oudste zoon Sylvester Stallone overleden

Afschuwelijk nieuws voor Sylvester Stallone: zijn oudste zoon Sage (36) is overleden. Volgens de website TMZ zou het gaan om een overdosis. Echter, van zelfmoord is geen sprake, zo meldt TMZ: er is op de plaats van overlijden géén afscheidsbrief gevonden.Het levenloze lichaam van Sage Stallone werd door ambulance broeders gevonden in een appartement in Los Angeles. Zij waren opgeroepen na een 911 melding, vermoedelijk door een dienstmeisje. Sage Stallone maakte zijn debuut op het witte scherm als Robert, de zoon van Rocky in Rocky 5.

Rondom het lichaam werden lege medicijnflesjes gevonden. Waar die medicijnen voor waren, is op dit moment nog geen duidelijkheid over. Sage is de zoon van Stallone uit zijn eerste huwelijk met Sasha Czack.
Update:
Naar blijkt heeft Sage Stallone minimaal 3 dagen in het huis gelegen, voordat het lichaam werd gevonden. Daarover meer HIER.

Lees ook:Zoon Sylvester Stallone overleden aan hartfalen
Lees ook:Ontredderde Sylvester Stallone: heb respect voor mijn overleden zoon
Lees ook:Raadsels rond Sage Stallone’s dood worden groter
Lees ook:Sage Stallone begraven, Sylvester Stallone rouwt
Lees ook:Sylvester Stallone woont première The Expendables 2 in Parijs bij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>