Michael Jackson laat zich zien & horen….

 Pop star Michael Jackson gestures during a break in his testimony in his breach of contract trial in Santa Maria, California in this December 3, 2002 file photo. Fans, museums and some members of Michael Jackson's family will mark Friday's one-year anniversary of the singer's death on June 25, 2010 with special exhibits, tributes and flash mob dances from Manila to Manhattan. REUTERS/Jim Ruymen/Pool (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT OBITUARY)

 

Micheal is al een tijd uit ons midden, om precies te zijn 1 jaar en 4 maanden, maar hij is nog niet uit het zicht. Op 4 november verscheen zijn nieuwe single ‘Breaking News’ en op 15 november het nummer ‘Hold my Hand’, dat is een duet die hij met zanger Akon in 2007 heeft opgenomen.

 Het is een van de tien nummers die op Jacksons nieuwe album Michael komen te staan. Dat album komt op 14 december uit. Aan het album werken naast Akon sterren mee als Lenny Kravitz en 50 Cent. Vandaag op 16 november 2010 is er ook nog een nieuwe clip van Michael Jackson op website TMZ opgedoken. Deze clip genaamd ‘One More Chance’ dateert uit 2003, maar is onlangs pas afgemonteerd.

check de songs én de clip hieronder :

http://breakingnews.michaeljackson.com/

http://www.tmz.com/videos?autoplay=true&mediaKey=5a18ae53-e7d8-46b3-a0bb-f51101bbdafb

Lees ook:Michael op 1!
Lees ook:Michael Jackson’s MICHAEL nu al GOUD!
Lees ook:Madonna’s eerbetoon aan Michael Jackson (video)
Lees ook:Lenny Kravitz doet mee met straatkoor (zie video)
Lees ook:Weer een nieuw nummer van Michael Jackson

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Michael Jackson laat zich zien & horen….

  1. Laatbloeier

    Ik vind Hold my Hand een mooi en gevoelig nummer en echt Michael, ook al heeft hij het niet helemaal zelf afgewerkt.
    De One more Chance clip is ook zo’n echte Michael clip, maar niet zo geniaal als vroeger.

      /   Reply  / 
    1. Happy News Team Auteur

      supermooi nummer is het!

        /   Reply  / 
  2. beLIEver!!

    We zullen nog veel meer van de man, het genie Michael gaan horen!! De grote BAM’s day zit er aan te komen. Ongelovigen pas op met U!!!! Als je ogen verder gaan dan het puntje van je neus weet je dat de man nog leeft en zelf de regie van dit prachtige circus in handen heeft. Als je dit zo in elkaar weet te steken (vanaf 1998) dan ben je niet een beetje maar dan ben je SUPERBAD!! En het is all for L.O.V.E. RESPECT!!

    Jeff

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>